keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Tea Marika cleaning & sims gone wrong

Holaa! Sain jotenkin pitkästä aikaa imuroitua ällöttävän pölyiset lattiat, mahtavaa. Muutoin koko aamu kului The Sims 2:n parissa. Innostuin taas pelaamaan, kun selailin tumblrissa #simsgonewrong ja nauroin itteni kipeäksi. Tuli vähän samantapainen juttu ihan munki kohdalle ja voin valaista teille hieman:

Perheessä on äiti ja kolme lasta, joista vanhin on teini. Perhe kutsuu yksityiskoulun rehtorin illalliselle. Lapset esittelevät reksille kotia, kun äiti kokkaa keittiössä juhla-ateriaa. Äiti sytyttää tulipalon (huomasin liian myöhään). Teini ja rehtori menevät keittiöön. Teini syttyy tuleen ja kuolee, ja samalla rehtori seuraa vierestä. Äiti synnyttää lapsen, joka alkaa leijua. Ja äidin kädet tulee selkäpuolelta ojoon, ihan btw. Toinenki lapsi kuolee ja rehtori ei päästä ketään yksityiskouluun (obviously).

Että tämmöstä Gibin perheessä.

SiivoanSiivoanSiivoanSiivoan

Siivoustauon ja imurin loputtoman kaappiin tunkemisen jälkeen jatkoin pelaamista, tein espanjanläksyt ja lähdin kouluun. Palasin vähän aikaa sitten ja pähkäilenkin tässä jaksanko vielä viihteelle, vai antaudunko sänkyni omaksi.

Katsokaa muuten alta uusi video mun myday-kanavalta! Pelataan vähän lempipeliäni veljen kanssa.



from TEA MARIKA http://ift.tt/1hTRdfJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti