sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla GREY, BLACK AND WHITE

Reilu viikko sitten näin ihania Kuhmon tyttöjä pitkästä aikaa. Kahviteltiin ja vaihdettiin kuulumisia urakalla! Kauniin syyspäivän kunniaksi lähdettiin vielä Hennan ja Even kanssa koskelle kuvailemaan, ja yllätyinkin kovasti kun Kuhmossa ei ollut puissa lehtiä lähes laisinkaan. Sitä vastoin meidän pihassa olevat vaahterat olivat vielä aivan vihreitä, mikä oli hieman harmi sillä olisin tarvinnut tulevaa oppituntia varten lapsille värikkäitä vaahteranlehtiä. 

Kuvia tulee paljon, koska en vaan osannut valkkailla muutamia kivoja! Menossa oli mukana Even ihana, sydämiä valloittava sheltti Ransu.

neule Lindex / takki VeroModa / hame BikBok / laukku Pieces ? / polvisukat H&M / nilkkurit Seppälä / nenäkoru Ebay

Päälle valikoitui mustaa, valkoista, harmaata ja lämmintä. Hameen ostin viime talven aleista, ja se onkin ihanan lämmintä matskua. Hame on ihonmyötäinen, mutta helma levenee hieman peplum-tyylisesti, jos ymmärrätte mitä meinaan :D Neule on tämän syksyn löytöjä, ja sain sen halvemmalla jonkin pienen lankavirheen vuoksi. Takkikin on itse asiassa uusi, ja ihastuin tuohon muutama viikko sitten hypistellessäni sitä rekissä. Jätin sen kuitenkin kauppaan, ja hetken päästä näin samaisin takin Roosan päällä. Takki jäi kaihertamaan mieltä entistä enemmän, joten pohdittiin takkiasiaa hetki Roosan kanssa. Päädyttiin lopulta siihen ettei takkeja voi olla koskaan liikaa, ja niinpä me ollaankin nyt myös takkisiskoja ;)

Aika paljon hupia herätti Ebaysta tilaamani nenäkoru. Henna repesi aivan totaalisesti minut nähtyään, Riikka nauroi varmaan 10 minuuttia putkeen.. Äitin reaktiosta en viitsi edes mainita :-DD 

Tämä postaus oli vielä ajastettu Tallinnan reissun ajalle, toivottavasti pian ehdin kertomaan reaaliaikaisia kuulumisia ja näyttämään kuvia Tallinnasta :-)

Mitä tykkäätte asusta ja näistä syksyisistä kuvista?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1LxppGH
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti