torstai 22. lokakuuta 2015

Dreams of Paradise Autumn style inspiration

Syksyn ehdottomia suosikkeja ovat

neuleet
lenkkarit
polvista rikkinäiset farkut
 villakangastakit

Untitled #2

nahkatakit
timberlandit
kaulahuivit
burgundy


Untitled #3

ponchot
poolokaulukset
kulta
lierihatut
nilkkurit


Untitled #2

Syksyllä pukeutumismahdollisuuksia riittää miltei loputtomiin. Tietysti sää on huomioitava asuja valitessa (valkoiset farkut sadesäällä ovat ihan ehdoton nounou), mutta kerrospukeutumisella ja mielikuvituksella pääsee pitkälle asuja kootessa. Kokosin kollaasit Polyvoressa ihan fiilispohjalta. Oma tyylini on aika vaihteleva. Välillä tykkään räväyttää, mutta useimmiten tyydyn ihan perus settiin. Koulussa on yksinkertaisesti mukavinta istua farkuissa ja college-paidassa, joten ne valikoituvat helposti päälle - varsinkin kiireisinä aamuina. Niiden kanssa on vaikea mennä pieleen ja mielestäni hyvän asukokonaisuuden tärkeimpiä ominaisuuksia on mukavuus.

Kollaasien vaatekappaleet eivät valitettavasti löydy omasta vaatekaapistani, mutta sen sijaan minulla on vastaavia kappaleita omasta takaa oikeastaan jokaisesta asusta. Aina ei tarvitse ostaa uutta kauden muodin perässä. Sen sijaan kannattaa poimia muodista omat lempparijutut ja yhdistää ne vanhoihin tuttuihin vaatteisiin uudella ja freesillä tavalla! Eniten kollaasin jutuista haluaisin kotiuttaa kengät. Siis kaikki kolme paria. Jos tarkastelisi ostoksiani vuoden sisällä, huomaisi että suurin osa uusista hankinnoistani on ollut kenkiä. En tiedä johtuuko se liiasta Sinkkuelämän tuijottelusta vai mistä, mutta musta on kuoriutunut ilmeisesti kunnon kenkäfriikki.

Toivottavasti tällainen vähän erilainen postaus miellytti teitä, ainakin itselleni tämän tekeminen oli mukavaa vaihtelua (paitsi ehkä hieman vaarallista, kun koitan parhaillani pysyä suht tiukalla säästölinjalla).

Tähän loppuun olisi kiva kuulla, mitkä vaatekappaleet ovat teidän syyspukeutumisen lemppareita? :)

Get the looks:

1)

2)

3)



from Dreams of Paradise http://ift.tt/1W7N5WZ
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti