sunnuntai 23. elokuuta 2015

Tea Marika tykkimäki

Minä, Olli ja Jere lähdettiin isovanhempien kyydillä tänään mökiltä Kouvolaan Tykkimäelle. Niille, ketkä eivät ole aiemmin paikasta kuulleet, Tykkimäki on huvipuisto. Rinnastettavissa aika lailla nykyiseen Särkänniemeen, ehkä jopa hieman parempi. Puistossa ei sinänsä vuoristoratoja yhtä pientä lukuunottamatta ole, mutta korkeita ja pyöriviä vempaimia senkin edestä. Kaikista parasta oli se, että tämä sunnuntai oli viimeinen aukiolopyhä, joten puisto ollaan taas sulkemassa talvikaudeksi. Jonoja ei ollut lähimaillakaan, vaikka parkkipaikka oli täysi. Veikkaanpa, että porukka on mennyt mieluummin vesipuiston puolelle. Saatiin siis juosta vapaasti laitteesta toiseen odottamatta hetkeäkään. Alkoi tuntua siltä, että laite oli se, joka odotti meitä.

TykkimäkiTykkimäkiTykkimäki
Karkkikaupasta heti alkuun vähän lisäenergiaa mukaan.

TykkimäkiTykkimäkiTykkimäki
Okei, Loop fighter on hullu. Koska se menee ympäri. Ja antaa penkkien heilua vapaasti. Ja kaikki lyövät päänsä.

TykkimäkiTykkimäkiTykkimäki
En tiennyt, että Tykkimäelläkin on seikkailualue. Pitää käydä tsekkaamassa myös Leppävaarasta löytyvä x3 suurempi versio.

TykkimäkiTykkimäki
Erittäin herkullinen kasvislounasbuffet lautasellani. Seassa pieniä määriä kalaa, mutta nam!

Tykkimäki
Pojilla oli pakko nähdä formuloiden startti ja muutama eka kierros, kesken ruoan siis tv auki.

TykkimäkiTykkimäki
Minun OOTD.

Tykkimäellä oli niin kuuma. 27 astetta täyttä aurinkoa. En viitsinyt olla ilman kolitsia, koska sen alla oli vain vaivainen napapaita - - en pakannut paljoa paitoja mökille mukaan - - joten koko asuyhdistelmä sai mut näyttämään.... noh, väärältä. Ja puolet päivästä pidin hiuksia kahdella poninhännällä sivuilla, kunnes jouduin ottamaan ne pois kypärää varten kiipeilyradoilla. Onneksi lähtiessä autossa oli ilmastointi täysillä ja mulla kädessä juomapullo korkkiin asti kylmällä vedellä. Pojilla taisi olla jonkinlainen nestehukka päällä, kun nukahtivat heti autoon päästyään, ja tarkoitan heti. Siinä he sitten torkkuivat ainakin tunnin.

Mulla on taas huomiseksi aivan hervoton to do -lista käytävänä läpi. Siis ei mitään järkeä. Tavoitteena on saada huone tiptop-kuntoon ennen koulun alkua eli tiistaita, mutta tehtävää on paljon. Tässä muutama asia, mitä mun kalenterissa lukee:

--> Postit
--> Siivoa huone + imurointi
--> Kirppisasian edistäminen
--> Koulukirjojen hankkiminen
--> Videon kuvaaminen
--> Laatikoiden järjestely
--> Sähköpostiasiat
--> Verotusasiat

Oh god, tsempatkaa mua, että selviin huomisesta! Öitä...

from TEA MARIKA http://ift.tt/1V2TfZW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti