maanantai 17. elokuuta 2015

Taru's Collection Light Colors

Suomen kesä. Aurinko paistaa ja on kylmä. Tai sitten liian kuuma. Tällainen keli oli tuossa pari päivää sitten, kun käytiin Viivin kanssa IsoCeen katolla kuvailemassa asukuvia. Kaupungilla oli viileähkö, mutta tuolla katolla aurinko porotti ja oli ihan todella lämmin!

Ajattelin ensin, että napatoppi olisi liian kylmä (ja että näyttäisin ihan valaalta), mutta loppujen lopuksi se yhdistettynä ruutupaitaan olikin paras valinta tuolle päivälle. Viileyden iskiessä laitoin vain paidan kiinni ja kuumuuden yllättäessä paita vain auki. Enkä edes näyttänyt valaalta. Loistavaa!

jouIMG_3031
jouIMG_3056

Vaaleansininen sopii mielestäni hyvin harmaan ja valkoisen kanssa. Yhditelmä on kyllä todella hillitty, mutta olen tässä tullut siihen tulokseen, että mulle nämä hillityt yhdistelmät ovat sitä omaa juttua. Joskus tottakai tekee mieli repäistä. Eikä hillitty tarkoita aina tylsää, ei todellakaan. Asu on aika koruton ja simppeli, mutta tähän ei minusta olisi edes sopinut kiloa koruja tai ihan kauhean räväkkä huulipuna. Tai huulipuna... Hmm. Se olisi kyllä ehkä voinut antaa tähän vielä säväystä. Ihailen kyllä ihmisiä ja heidän tyyliään, joilla on aina paljon kaikkea asuissaan, mutta itselle tähän asuun oli tämä "koruttomuus" parempi.
Ja hei, valkoiset Converset sopii ruutupaitojen kanssa ihan todella hyvin!

jouIMG_3024
jouIMG_3053

Asukuvissa tykkään liikkeestä. Näitä kuvia on vaan minusta ihan äärettömän vaikea saada onnistumaan, koska ilmeet ovat yleensä myös sellaisia, noh, liikeilmeitä. Pitäisi koko ajan pitää naama kuvauslukemilla tai hymyillä. Yllättävän hyvin onnistuin pitämään ilmeet kurissa ja kuvatkin tarkentuivat nätisti vaikka pyörin ja hyörin eessuntaassun. Liike antaa ihanasti keveyttä ja elävyyttä kuville. 

Jos joskus olisi mahdollisuus, menisin valokuvauskurssille. Haluaisin oppia kuvaamaan vieläkin paremmin ja erilaisemmin. Mitä erikoisempi kuva tai kuvakulma, sitä hienompi kuvasta tulee. Tai ainakin siistimpi. Erilaisuus on kaunista, myös kuvissa. Ja se tunne, kun jokin ihan hullu ajatus toimiikin myös kuvassa - huippua

jouIMG_3062jouIMG_3060

Crop Top - H&M / Blouse - Vero Moda / Jeans - Dr. Denim / Sneakers - Converse / Sunnies - H&M / Watch - JetSet / Ring - Kultajousi

Nämä viimeiset kuvat ovat vähän ylivalottuneita, mutta musta noihin jäi juuri sen takia aika kiva fiilis! Aina ei valotus välttämättä onnistu ihan 100% nappiin, mutta joskus se voikin tehdä kuvista vielä hienommat. Kyllä varmaan kuulostaa aina ihan höpsöltä, kun Viivin kanssa puhutaan että "menispä aurinko vähän pilveen". Ei siis mihinkään paksuun pilveen, mutta ohueen. Kuvaaminen on paljon helpompaa. Aurinko häikäisee silmiin ja antaa kuville joskus hieman liikaa valoa. Ei passaa kyllä valittaa, kun kerrankin paistaa - ja paisteella saakin ihan siistejä kuvia! 


Mitäs te ihanaiset pidätte tästä asusta ja kuvista? :)

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1UO6ygF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti