perjantai 7. elokuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla At the Barn

Nää kuvat on otettu reilu viikko sitten enon luona kyläillessä. Pihapiiristä löytyy paljon ihania vanhoja rakennuksia, joita voisi jo pelkästäänkin kuvailla ihan vain niiden kauneuden vuoksi Tuohon paikkaan liittyy muutenkin paljon rakkaita ja onnellisia muistoja, varsinkin siltä ajalta kun ukkikin oli vielä elossa. Näiden kuvien oton jälkeen käytiin vielä juoksemassa ja hyppimässä läheisellä soramontulla sekä kahlaamassa kirkasvetisessä pikku lammessa, jossa ollaan niin monet lapsuuden kesät pulikoitu ja jahdattu kaloja. Elämää parhaimmillaan 

 hame NewYorker / toppi BikBok / hapsuliivi NewYorker / pitsibootsit kirppis / korut Glitter

Tänään pääsin jo onneksi töihin, alkoihin jo samojen seinien tuijottelu kyllästyttää! Tosin eilen illalla oli vielä lämpöä ja aamullakin olo oli kuin jyrän alle jääneellä, mutta työnteko virkisti kummasti ja olokin parani päivän aikana. Kaikki hyvin siis! Kävin eilen aamulla verikokeissa, ja mun itselleni tekemä diagnoosi osoittautui jälleen oikeaksi. Kilpirauhasen toiminnassa on kuin onkin ongelmia, kuten ilmeisesti myös puolella meidän suvusta.. Keskiviikkona on lääkärin soittoaika, ja sitten selviää enemmän jatkosta! Toisaalta helpottavaa, vaikka elinikäisen lääkityksen mahdollisuus hieman kauhistuttaakin. 

Oon muuten miettinyt, että haluaisin tehdä jotain uudistusta hiuksiini. Nykyisessä vaaleassa värissä juurikasvu tulee häiritsevästi näkyviin, ja väri kellastuu todella nopeasti kaiken maailman hopeashampoista huolimatta. Haluaisin hiuksiin ehkä jotain pientä vivahteikkuutta, kenties raitoja tai asteen tummempaa tyveä liukuvärjäyksen keinoin..? En oikein itsekään tiedä mitä haluan, mutta jokin pieni uudistus luonnollisempaan lookkiin olisi oikein tervetullutta vaihtelua. Oisko teillä mitään hyviä ideoita, mitä voisin tuolle harakanpesälle tehdä? :-)

Ja hei, mitä tuumaatte sinipainotteisesta asusta? :)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1MfEUrt
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti