keskiviikko 5. elokuuta 2015

Nou Probleem Katin kujeita

"Muru osaa kyllä olla aikamoinen sankari"
rönöttävämuru

Pahvilaatikot. Iso taikka pieni, sinne on mahduttava, ainakin Murun mielestä. Muovipussit ovat myös aivan ylitsepääsemättömän mielenkiintoisia, kauppakassia ei ehdi purkaa ilman, ettei katti ole sinne ole änkeämässä.

Muru ei ole varmaan kuullutkaan sellaisesta asiasta kuin normaalisti nukkuminen, ei siihen tarvita huikeita akrobaattisia esityksiä, mahdollisimman mutkalle itsensä saamista. Mikään laatikko ei ole sen mielestä liian pieni torkkuihin, eikä eriskummalliset asennot ongelma eikä mikään. Monena yönä on pitänyt tökätä Nikokin hereille, että kato tuota meidän kattia taas, en kestä..

murupusikossahiippailee

Tämä pahamainen saalistaja on mukana kaikessa, missä tapahtuu, siellä myös Muru, oli kyseessä sitten suihku, aamumurojen syöminen, sarjojen kahtominen.. Uteliaisuutta löytyy kyllä, enemmän kuin tarpeeksi, erehdykin avaamaan kaappia, niin kohta on kaveri siellä tonkimassa. Uusin villitys taitaa olla jääkaappi!

Aina se on änkeämässä ulos, tämä petohan on ihan sisäkissa, mutta auta armias, kun se täällä maalla on tarkkaillut muita kissoja, kun ne saa kulkea miten lystää. Se on keplotellut ittensä ikkunan itikkaverkoista läpi vesisateeseen pariin kertaan ja sitten raasuna yrittänyt hyppiä takaisin sisälle, ei siellä ulkona niin kivaa ollutkaan..
  eiedescreepykissa

Keskellä lattiaa rönöttäminen pitkin pituuttaan. Eikä muuten väistä minnekään, paremminkin tarraa varpaasta kiinni, jos yrittää vihjaista, siirtyisitkös. Peiton alta pilkottavat varpaat varsinkin ovat ihan parhautta.

Muru osaa olla myös niin syötävän söpö pirulainen. Ai pöydän reunalla kynä, minäpä tökkään sen tästä tassullani alas ja leikin sillä ympäri huushollia, ettei sitä varmasti löydy vähään aikaan. Sitten sillä on näitä selittämättömiä "rallivaihde päälle" kohtauksia, matot mutrulle, mutkat suoriksi, viiuh!

ninjamuruuu

Lisäksi Muru on hyvin hellyydenkipeä yksilö, erityisesti silloin, kun pitäisi tehdä jotain aivan muuta kuin rapsutella kaveria. Läksyjä tehdessä se protestoi epähuomioon jättämistä kiehnäämällä vihkon päällä, johon yrität tehdä muistiinpanoja, siinä on muka paras paikka iltapesulle..

Tällainen tapaus on tämä meidän pikkuinen vaaveli, löytyykö samoja piirteitä kenenkään teidän kissoista? :D

from NOU PROBLEEM http://ift.tt/1Hsou73

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti