torstai 6. elokuuta 2015

Aleksiinan MY ROOM

Eilen huonetta siivotessani päätin ottaa samalla parit kuvat, sillä huonepostauksen tekeminen on ollut jonkin aikaa mielessäni. Nyt blogissa onkin jo 250 postausta täynnä!
Vaikka en erityisemmin olekaan kiinnostunut sisustamisesta, olen pyrkinyt tekemään huoneestani mahdollisimman omannäköiseni. Suosin siis tyttömäisyyttä, vaaleita sävyjä ja kukkia.

elokuu11

Tässä yleisilmettä huoneestani, joka avautuu kun ovesta saapuu sisään. Minun oli pakko sulkea välillä verhot kuvien ottamista varten, sillä aurinko paistoi niin kirkkaasti ikkunoista sisään.

elokuu13

Sänkynurkkaus on huoneeni lempipaikka ja siinä tuleekin vietettyä eniten aikaa. Joululahjaksi saamani vaaleanpunainen torkkupeitto täydensi kulmausta täydellisesti.

elokuu18

Vasemmalla olevan peilipöydän edessä meikkaan ja ruskean työpöydän ääressä hoidan koulujuttuja yms.

elokuu12

Vihreä vaatekaappini alkaa olla aika täysi, lisäsäilytyspaikalle olisikin jo tarvetta. Kaapin päädyssä pidän yleensä esillä jotain mekkoa, tällä hetkellä päätyä koristaa siskon yo-juhlissa viime vuonna päällä ollut kesämekko.

elokuu15

Lempiyksityiskohtia huoneestani: korupuu ja seinäkello.

elokuu9

elokuu17

Kenkähyllyssä tykkään pitää esillä lempikenkäni ja juhlakorkkarit koristavatkin mielestäni huonetta kivasti. Vaalean kaapin edessä laitan hiukseni, sillä peilipöydän lähellä ei ole pistorasiaa suoristimille/kihartimille.

elokuu14

elokuuu10

Näiden taulujen hankkimista en ole katunut kertaakaan enkä ole monen vuodenkaan jälkeen kyllästynyt niihin, niin yksinkertaisen kauniit!

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/1DsJTCk
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti