sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Deko 133 Nettisivut avattu! // Blawhi Graphics

Mitä mahtavinta sunnuntaihuomenta! Erityisen tästä päivästä tekee se, että voin viimein julkistaa Blawhi Graphicsin nettisivut avatuiksi. Kun siis kurkistat osoitteeseen http://ift.tt/1HCb37U, pääset tämännäköisen sivun alkuun:

http://ift.tt/1HCb37U

Kerroinkin teille kesäkuussa perustaneeni oman toiminimen, jonka suojissa syntyy mustavalkoisia sisustusprinttejä. Silloin olin vasta avannut Blawhi Graphicsin Facebook-sivut, mutta nyt repertuaari laajenee rytinällä. Virallisille sivuille on viimein koottu selkeästi tämänhetkinen printtivalikoima, kaikkiaan kaksitoista erilaista. Jokainen tuote aukeaa klikkaamalla vielä suurempaan kokoon, jolloin julisteen sopivuutta oman kodin seinälle on helpompi tuumata. Pyrin sisällyttämään nettisivuille vain kaikkein olennaisimman ja pitämään visuaalisen kokonaisilmeen helposti tutkittavana. Lopputulos tuntuu nyt varsin oivalta, joten HTML-koodien kanssa ähertäminen oli vaivan väärti.

Olennaisesti uutta on verkkokauppa, jonne pääsee nettisivujen kautta klikkaamalla. Nyt printtejä on extrahelppo valita omaan ostoskoriin ja napsauttaa tilaus valmiiksi. Verkkokaupasta saa heti sähköpostitse ennakkolaskun, jonka suorituksen jälkeen printit hujahtavat matkaan. Omasta tilauksestaan on helppo pysyä kartalla, sillä verkkokaupan kautta välittyvät asiakkaan sähköpostiin vahvistukset niin tilauksesta, maksusta kuin toimituksestakin. Kätevää!


Menkäähän siis uteliaisuudella tutkimaan uusia nettisivuja ja klikkailkaa itsenne verkkokauppaan printtiostoksille. Olen niin onnellinen ja täpinöissäni, että sain vihdoin julkistaa teille tämän hartaudella väännetyn ja rakkaudella viilatun sivuprojektin!

Pus!

P.S. Blawhi Graphicsia voi seurata
Facebookissa: http://ift.tt/1HCb37W
Instagramissa: @blawhigraphics




from Deko 133 http://ift.tt/1HCb3VC
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti