torstai 30. heinäkuuta 2015

ZigiZtyle 31 Day Challenge: Liukuvärjätyt kynnet

31 päivän haaste etenee jälleen ja tällaiset liukuvärit sain aikaiseksi aiemmassa postauksessa esittelemäni CTRL-ALT-DEL lateksisuojan avustamana.Lakkasin muihin kuin keskisormeen ja nimettömään kaksi kerrosta China Glaze Highlight Of My Summer -lakkaa, joka on mintunvihreä neonpastellinen creme. Aika vaikea lakattava, koska se ei levity itsestään ollenkaan ja kuivuu tosi nopeasti, joten levittämisessä saa olla nopea. Sävy on kuitenkin niin ihana, että se on mun mielestä vaivan väärti.Keskisormen ja nimettömän kynsiin lakkasin 2 kerrosta Gina Tricotin valkoista. Sitten levitin kynsien ympärille Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojaa, josta teinkin tarkemman esittelyn aiemmassa postauksessa. Kannattaa lukaista se läpi, jos tuote ei ole tuttu, mutta lyhyesti sanottuna nestemäinen lateksi suojaa ihoa sotkuilta ja koristeluiden jälkeen sen voi repäistä pois iholta yhtenä suikaleena. On se vaan sellaista ihmetököttiä että oksat pois ja mikä parasta se on ihanan pinkin värinen! :)

Tein liukuvärin meikkisienen avulla ja käytin näitä neljää lakkaa: violetti Color Club Wicker Park, turkoosi Picture Polish Chillax, mintunvihreä China Glaze Highlight Of My Summer ja neonkeltainen China Glaze Celtic Sun.Lopuksi kultaiset niitit ja pikakuivattaja päälle. Kultaisia niittejä on tullut viime aikoina käytettyä kiitettävästi, mutta ne nyt sattuu vaan olemaan niin nättejä ja toimivat korujenkin sijaan kultaisen kellon kaverina.Näitä käytin:
Merkityt tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.Muistelin, etten olisi tehnyt paljon yhtään liukuvärjäyksiä, mutta löytyyhän niitä jokunen täältä blogista, katsokaa vaikka :Dfrom ZigiZtyle http://ift.tt/1I5XUUU
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti