keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Riikanblogi SMOOTHIEBAARI MÖKILLÄ (ja Taloon.com arvonnan voittaja)

IMG_3325

 

Niin kuin olette kai huomanneet, että olemme alkaneet viihtyä mökillä aika liiankin hyvin. Melkein ainoimpia ikävöintejä on olleet ystävät ja smoothiekoneemme Helsingissä. No ystävien kanssa voi onneksi puhua puhelimessa, mutta smoothiekoneikävään ei oikein auta mikään ;) (muistatte varmaan kuinka innokkaasti olen juonut reilut 2 vuotta smoothieta lähes joka aamu).  Hyvä tuuri kävi ja sain valita meille  smoothiekoneen mökillemme Taloon.com kampanjan myötä.  Pakkohan tätä oli jollain tavalla juhlistaa ja tällä kertaa smoothiebaarilla. Perustajina toimivat Liisa ja Jaakob ja itse baarilaiset huudettiin naapurimökistä kylään.

IMG_3309 IMG_3325 IMG_3316 IMG_3324 IMG_3307 IMG_3331 IMG_3358 IMG_3366 IMG_3357

Punaviinimarjat olivat yllättävän hyviä, baarilaiset olivat tyytyväisiä, Kenwood sai kehuja ja huomisaamun smoothien chiasiemenet on jo likomassa. Yksi äiti on täällä ainakin aivan innoissaan, että saa juoda nyt mökilläkin aamusmoothiensa ja harkitsee erittäin vakavasti tänne vielä yhdeksi lisä viikoksi jäämistä lasten kanssa. Ihan vain tuon uuden smoothiekoneen takia ;).

Terveisin,

Riikka

ps. 200 euron lahjakortin voitti Alina Peltola, otathan yhteyttä (riikkahaarma@gmail.com)

pps. mökkiniksit blogikampanjaan on vieläkin mahdollista osallistua myös omalla blogilla. Osallistujat saavat 100€ lahjakortin taloon.comiin ja lisäksi niin bloggareilla kuin yleisöäänestykseen osallistuvilla on mahdollisuus voittaa muita palkintoja. Kannattaa tutustua kampanjaan mökkiniksit.fi. Mun niksi taisi olla tuo smoothiebaari mökillä ;).

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Instagramissa tai Bloglovinin kautta.



from Riikan blogi http://ift.tt/1JvA33g
via IFTTT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti