torstai 30. heinäkuuta 2015

Miss Joy LOMAILUA HELSINGISSÄ

Moikka sinne ruudun toiselle puolelle jälleen! :) Helsingin reissu on nyt heitetty ja seuraavana "aivot narikkaan tekemisien" -listalla on viikonlopun pituinen mökkeily kavereiden seurassa. Mutta ekaksi vähän kuulumisia ja kuvapläjäys Helsingin suunnasta! Meidän reissu onnistui tosi hyvin, vaikka pienehkö väsymys painaakin näin reissun lopussa menemisien ja bussissa istumisen takia. Tiistaina oltiin todella ajoissa jo Helsingissä, nimittäin meidän reissu alkoi jo aamuvarhain täältä Kuopiosta. Pyörittiin siis kello kymmenestä eteenpäin Helsingin keskustassa, koluten kauppoja ja kahviloita ja nauttien suhkot hyvästä ilmasta. Pakko mainita mielettömän hyvästä tortilla paikasta Kampissa, Tortilla House, mihin päädyttiin aika sattumalta syömään järkyttävän mahankurinan takia heti aamupäivästä. Tortilloihin sai päättää itse haluamansa täytteet ja oli muuten herkullista! 

DSC_39588
DSC_39766
DSC_40022

DSC_39922
DSC_40822

Pieni lepohetki hotellilla ennen illan menoja, jolloin suunnattiin ah niin ihanaan Memphikseen syömään. Mun lautaselta löytyi Chicken Sandwitch bataattiranskiksilla, nam ♥ Ravintolasta jatkettiin matkaa Torniin, missä tarkoituksena olisi ollut nauttia näköalasta ja lasillisesta kuohuvaa, mutta ruuhkan takia nautiskeltiin hetki vain näköalasta, kaunisa oli! Päätettiin kuitenkin päästä Helsingin kattojen ylle vielä nautiskelemaan tuona iltana, joten otettiin suunnaksi ravintola Loiste, jonka löytäminen ei sitten ollutkaan niin iisiä :D Noh, perille kuitenkin päästiin, istahdettiin siinä istuskelemaan ja nauttimaan drinksuista. Aivan mielettömän kauniit näköalat tuolta, vähän harmittaa että ilmat olivat niinkin viileät että tuolla ei kauaakaan viitsinyt istuskella :/ Jo kello kymmenen aikoihin jalat veivät takaisin hotellille ja kummatkin käperryttiin vällyjen väliin aika pikaisesti :D Väsy nimittäin alkoi painaa tuossa vaiheessa jo aikalailla aikaisen herätyksen, päivän tepastelun ja täyden mahan takia! 

DSC_39477

DSC_40544

DSC_40377

DSC_40055

Namnamnam, mun lemppari, hotelliaamiainen !♥ Olipas hyvä lähteä vielä kuljeskelemaan Helsingin kadut läpi maha täynnä aamiaisen jäljiltä. Keskiviikon ohjelmaan kuului oikeastaan vain Starbucksin kahvien nautiskelua ja chillailua. Käytiin pikaa myös Burger Kingissä nappaamassa vähän hiukopalaa ennen kotimatkaa. Pakko kyllä sanoa, että Burger King ei iske muhun kyllä sit yhtään. Aivan kamalan makuiset hampparit, oli tosi lähellä että jätin koko aterian syömättä mutta naama irvessä vedin menemään. Voi olla että niiden safka ei vaan sovi mun suuhun tai sain jonkun epäonnistuneimman burgerin,mites teillä ? Iltapäivällä alkoi matka kohti kotia tutulla Onnibussilla.

Kaikinpuolin siis oikein onnistunut kesälomareissu. Ei ehkä kaikista rentouttavin mutta juuri mulle sopiva. Kyllä ne reissut aina piristää ja antaa puhtia arkeen! Kameraankin kertyi kivasti kuvia, varmaan sen takia että kovasti koitin kantaa sitä koko ajan mukanani :D  Mutta iso kiitos matkaseuralle, mukavaa oli ! ♥

Miltäs mun reissu kuulostaa teidän mielestänne? Onko teillä vielä suunnitelmissa heittää kesälomareissuja vai onko ne tehty jo ? :)
PicMonkey Collagepopp


from MISS JOY http://ift.tt/1JTjx9a
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti