keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Floral

Moikka taas! Tällä viikolla oon parina aamuna herännyt sateen ropinaan, ja se jos mikä on ihana tapa herätä. Sade on mun mielestä jotenkin tosi rauhoittava ja turvallinen elementti. Tänään suunnattiinkin Nasun kanssa pitkän ja hyvin nukutun yön jälkeen lenkille sateeseen - eikä sade haitannut kumpaakaan laisinkaan. Itse asiassa sateessa hölkkäily oli jotenkin rauhoittavaa ja virkistävää. Lenkin jälkeen kävin pyörähtämässä mansikkapelloilla, ja pääsin nauttimaan oman mansikkamaan herkuista. Mansikoita oli vasta muutamia, mutta pienestä määrästä huolimatta maistuivat sitäkin paremmilta, nami!

Eilisen ohjelmaan kuului käynti Kuopiossa ostoksilla äitin ja Kaisun kanssa. Olin tyytyväinen siihen, miten vähän kaikkea ostin! Löysin pari vaatetta alesta, ihanat nilkkurit syksyksi, pari kirjaa sekä ihania pikkujuttuja Joensuun kotiin. Tai no, eihän nuo nyt niin vähältä enää kuulostakaan.. :--D Oikein mukava tyttöjen reissu, kyllä naurua ja hyvää mieltä riitti. Matkalle mukaan herkkusmoothie Jungle Juice Barista, ja niin oli hyvä ottaa suunta kotia kohti.

Hupia on herättänyt mun laadukkaat ja hyvässä kunnossa olevat auton renkaat. Viime viikolla huomattiin Kaisun ja Hennan kanssa Kajaaniin lähtiessämme, että bemarin molemmat takarenkaat olivat tyhjiä. Ne olivat niin loppuun ajetut, että olivat räjähtäneet :--D Hehe. Tänään sitten isä huomasi, että yksi eturengas oli taas räjähtämässä.. Ja renkaan vaihtoon vaan! Sainkin kotoa ja järkyttyneeltä suvulta kunnon saarnat, miten mun ajonopeudet kuluttaa renkaita tavallista nopeampaa tahtia. Ajaminen on tosiaan kyllä tänä kesänä repsahtanut jopa vielä aiempaa enemmän, pitäisi varmaan ottaa itseäni niskasta kiinni... Mutta kova vauhti on vaan niin kivaa! 

jumpsuit GinaTricot / korkkarit Seppälä / seppele Glitter

Kyllä eilen hieman harmitti, kun näin tän jumpsuitin Ginan alerekissä kolmasosalla siitä hinnasta, jonka tästä maksoin. Toisaalta ei tämä normaalistikaan kallis ollut, ja tää on aivan ihana kesävaate! Vilpoisa, kaunis ja näyttävä. Tosin vessassa käyminen oli hieman haastavaa, varsinkin kun selkäpuolella niskassa on nappeja. Mutta eipä haittaa, tulee varmasti olemaan siitä huolimatta oikein käytetty vaatekappale.

Yritän tulla taas pian höpisemään tänne, nyt suuntaan viettämään laatuaikaa tyttöjen kans! Heippa


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1DaSwkh
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti