torstai 30. heinäkuuta 2015

A piece of inspiration TYYLIPOHDINTOJA

Oman blogin vanhoja postauksia taaksepäin selatessa on hauska huomata kuinka paljon oma tyyli on muuttunut ihan muutamien vuosien aikana. Tietty muoti ja trendit muuttuu ajan kanssa, mutta usein niistä osaa poimia just ne omaan tyyliin sopivat jutut. Kateltiin yhtenä iltana Lindan ja Ennin kanssa jotain parin vuoden takaisia postauksia tästä blogista ja naureskeltiin kuinka oudolta mun tyyli näytti parisen vuotta sitten :D Aattelin listata tohon alapuolelle muutamia täällä pyörineitä asukokonaisuuksia, mitä voisin pukea uudelleen, ja mitä taas en ikimaailmassa laittaisi enää päälleni.

NÄMÄ PUKISIN UUDELLEEN

Lempparein kesäasukokonaisuus mitä muistan! Rento, simppeli ja käytännöllinen.

Sitten kun syksy taas koittaa niin uskon vahvasti että nämä rievut löytyvät jälleen päältäni.

Varmaan mukavin asu ikinä. Voin kuvitella tämänkin päälleni tulevaisuudessa niin luennoilla istuskellessani kuin vaikkapa kauppareissulla :D

Mikä näitä sitten yhdistää? Ainakin se ettei yhdestäkään löydy epämiellyttävää tai puristavaa vaatekappaletta, kaikki on käytännöllisiä ja rentoja ja sisältää eniten murrettuja värejä. Näistä tykkään.


NÄITÄ EN ENÄÄ PUKISI

Tää ei kaipaa muuta selittelyä kun että mikään ei vaan nyt toimi xD

Muuten ihan kiva muttei tunnu pätkääkään omalta jutulta. Tuota paitaa käytin vain tän yhden kerran.

Lyhyet hameet menee nykyään vaan jossain juhlissa/erityistilaisuuksissa. Jotenkin liian kireä kokonaisuus mun nykyiseen makuun :D

Mikä yhdistää? Tiukat ihoa myötäilevät vaatteet, tyttömäisyys ja se että jos aivan oikein muistan niin oon pukenu nää asut vaan kuvia varten enkä niin että mietin tykkäänkö niistä oikeeesti.

On tietenkin hyvin todennäköistä, että esim vuoden päästä on aivan toista mieltä näistä jutuista.


from A piece of inspiration http://ift.tt/1DR6Bys
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti