sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Kesähäät

Eilen vietimme Kajaanissa serkkuni häitä. En ole ollut häissä moneen vuoteen, joten olinkin enemmän kuin innoissani! Ja en suotta, sillä häitä voisi todella sanoa ikimuistoisiksi. Herkkä ja kaunis tunnelma, iloiset ihmiset, rakkaat sukulaiset ja läheiset, herkullinen ruoka, upea keli ja onnellinen tuore hääpari. Eilinen olikin kevyesti yksi kesän parhaista päivistä, myös mulle!

Kuin tilauksesta säätkin suosivat eilen, lukuunottamatta muutaman minuutin sadekuuroa. Lämpöä oli juuri sopivasti, ja aurinko paistoi pitkälle iltaan. Hyvien kelien vuoksi vietimme paljon aikaa ulkona, mikä olikin oikein ihanteellinen ratkaisu muiden juhlavieraiden kanssa seurusteluun. 

Juhliin pukeuduin kirppikseltä löytämääni i h a n a a n keltaiseen mekkoon. Mä niiiin tykkään tuosta! Löysin tuon aivan naurettavan halvalla kirppikseltä, ja vaikka rintamukseni ei ilman pursuilua mekkoon mahtunutkaan, luotin äitin korjaustaitoihin. Ja niin äiti loitsikin mekosta aivan täydellisen! Yhdistin mekon blingbling -kirjailuihin sopien asuun hopeiset korvikset, hopeisen laukun ja hopeiset glitterkengät (kengät myös kirpparilta). Asu oli siis todella edullinen, ja viihdyinkin siinä hyvin. Helmaa tosin pitänee hieman vielä lyhentää, ja korkkarit vaihtuivat illan aikana ballerinoihin.

Häissä oli paljon erilaista ohjelmaa, ja häävieraatkin pääsivät osallistumaan tietovisoihin, tutustumisleikkeihin, kuuntelemaan upeita musiikkiesityksiä ja tanssimaan niin valssia kuin rennompiakin tansseja, tavoittelemaan morsiuskimppua ja sukkanauhaa, ahmimaan maukkaita herkkuja.. Mä olin muuten tosi lähellä saada morsiuskimpun kiinni! :-D Musta ja serkusta löytyy hauska tilannekuva, jossa molemmat ollaan kädet kohti taivasta nappaamassa kimppua. Mun mekko meinasi kuitenkin valahtaa, joten valitsin kimpun sijaan mekosta kiinni pitämisen. Nooo ens kerralla sit :-D Iltaan kuului myös paljon rentoa seurustelua, todella hyvää boolia ja hauskanpitoa. Oli kyllä niin hauska ilta, ettei mitään rajaa! En muista milloin viimeksi olisin nauranut noin paljon ♥ 

Kiitos Virpi kyltin lainasta, kuka ikinä oletkaan.. :D


Joko te ootte päässeet häihin tänä kesänä? :')


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1OIuTRL
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti