sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Taru's Collection Army Green

Tiedättekö, miten ihanaa oli päästä ottelemaan asukuvia pitkästä aikaa? Aivan huikeaa, nyt taas muistan miksi tykkään tästä hommasta niin paljon. Kiitos Viivi kuvausseurasta ja todella kivasta kuvasaldosta Pitää käydä kyllä useamminkin kuvailemassa, kun naapureita melkein ollaan. Kuvatessa ei kuitenkaan tuhraannu paljoa aikaa, ellei niin halua. Tässä meidän ympärillä on monta upeaa paikkaa, joihin on vain pieni kävelymatka. Rakastan nykyistä sijantiani ja tottakai plussaa on se, että naapurina on bloggaaja/hyvä ystävä ja vielä toinen hyvä ystävä, joka osaa ottaa myös kuvia vaikkei blogia kirjoitakaan!

jouIMG_2552
jouIMG_2571

Päästiin hieman hulluttelemaan läheiselle kivimuurille, jonne oli kotiovelta matkaa noin sata metriä. Oon jotenkin tykästynyt tällaisiin erilaisimpiin kuvauspaikkoihin, joissa saa otettua asukuvistakin sitten "normaalista poikkeavia". Tai ainakin tausta on erilaisempi, asennot ja ilmeet on edelleen sitä peruskauraa mitä aiemminkin. Onneksi samainen katu oli hiljainen, joten päästiin kävelemään suojatien yli ilman autojen pelkoa, kyllä pari mummoa katsoi vähän hassusti, kun käveltiin "keimaillen" suojatietä eessun taassun!

jouIMG_2534

Leather Jacket - Only / Top - Gina Tricot / Jeans - Vero Moda / Sneakers - Converse / Necklace - Glitter / Bracelet - Glitter

jouIMG_2496jouIMG_2501

Otin riskin ja laitoin mun uudet (tai siis toukokuussa ostetut) puhaat valkoiset Converset jalkaan - enkä vieläkään ole suojannut niitä aineella. Hupsista. En ollut raaskinut käyttää näitä, kun tiedän niiden menevän ihan kakkaisiksi muutaman käytön jälkeen. Onneksi tuolla reissulla ne eivät vielä menneet miksikään, mutta olisi varmaan aika suihkuttaa niihin suojaa ja ottaa käyttöön. Etteivät vaan jää kaappiin pölyttymään, kengät kuitenkin ovat tehty käyttöä varten.

asu250715

Huomatkaa muuten hiukset: eivät ole suorana auki! 
Eihän tuo nyt mitenkään erikoinen kampaus ollut, mutta oli kiva saada vähän vaihtelua perinteiseen tukka auki ja suoraksi lookkiin. Pitäisi edelleen ottaa tavoitteeksi vääntää pari erilaista pikakampausta viikossa, että niiden tekeminen helpottuisi ja saisi vaihtelua. Kaverini piti yksi päivä hiuksiaan noin ja tykästyin hänen hiuksiinsa, niin päätin testata tällaista takaraivopompulaa. Mitä tykkäätte tästä tyylistä, HOT vai totaalisen NOT?

jouIMG_2565

Tämä asu sai minut tuntemaan oloni itsevarmaksi ja mikä parasta, se oli mukava päällä. Mukavuus on mulle todella tärkeää, kuten olen aiemminkin kertonut. Joskus tuntuu, että tyylikkyys katoaa mukavien vaatteiden kanssa, mutta huomasin taas miten väärässä olin. Pitää vain osata yhdistää oikeat vaatteet oikeiden vaatteiden kanssa. Mielikuvitusta Taru, mielikuvitusta. 

Nyt on aika mennä koisimaan, huomenna työvuoro ja kauppareissu tiedossa - öitä teille ihanuudet


Onko tämä tyyli teidän mieleenne? Entä mitä mieltä olette tällaisista erilaisemmista asukuvista? Kovin usein aiemmin en olekaan muurilla kävellyt kuvien takia.

~Taru


from Taru's Collection http://ift.tt/1fxOs2R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti