perjantai 31. heinäkuuta 2015

Riikanblogi METSÄLENKKEILIJÄ TÄSSÄ MOI!

IMG_3399

 

Uskokaa tai älkää, mutta metsässä yksin oleminen on aina pelottanut (kaupunkilainen, kun oon ;) ) ja pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan juoksevani metsässä ja vielä nauttivan siitä. No metsäneitsyysjuoksut menetettiin täällä mökkistymisen seurauksena ja täytyypä nyt todeta näiden lenkkien oleven niitä parmaimpia hetkiä päivästäni. Joo vanhuus on iskenyt tai sitten vaan teen mitä vain, että saan olla hetken ihan yksin. Juoksen vaikka metsässä ;).. No mutta kokonaismetsäjuoksufiiliksen saamiseksi laittakaa taas musa päälle NYT ja sitten vasta kuvat, jookosta?

IMG_3387

Sitten mennään?  (niin ja tuo pikkupoika on vain kuvausrekvisiittaa ;) )

IMG_3379 IMG_3381 IMG_3382 IMG_3399IMG_3391 IMG_3401IMG_3392

Ehdottomasti suosittelen kaikille metsässä juoksemista tai oikeastaan ihan missä vain. Hyvät juoksulenkkarit, shortsit ja musa boonusta, mutta ei välttämätöntä. Itse hankin uudet  lenkkarit hyvästä alesta edellisten jo monta vuotta palvelleiden tilalle. Reikiäkin niissä oli.

Olen sitten päättänyt jäädä tänne vielä viikoksi yksin lasten kanssa (mieheni ja monet muut palaa töihin) ja ainut huolenaiheeni onkin, että miten pääsen lenkkeilemään yksin. Joten babysitterin paikka on haussa.

VAATIMUKSET: kova ääni ja hyvät silmät TYÖAIKA: joka päivä max.30 min  SIJAINTA: mökki meranrannalla. PALKKIO: tästä voidaan neuvotella HAKEMUKSET: saa jättää kommenttiboksiin ;)..

Terveisin,

lenkkeilijä metsästä

 

 

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Instagramissa tai Bloglovinin kautta.from Riikan blogi http://ift.tt/1UcATFc
via IFTTT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti