torstai 30. heinäkuuta 2015

Aleksiinan VARASLÄHTÖ SYKSYYN

Kylmän kesän jälkeen loman loppuminen ei edes harmita niin paljoa. Kesävaatteiden ostaminen jäi tänä vuonna ihan minimiin, mutta aion korvata sen valmistautumalla syksyyn ajoissa. Innostuin keräämään Polyvoresta pari kollaasia hieman syksyisemmistä jutuista, jotka ovat tällä hetkellä ostoslistani kärjessä. Kesätyöpalkat maksettiin eilen, joten nyt saa shoppailla jopa hyvällä omallatunnolla!

heinäkuu45

Ruskea hattu on ollut jo pidemmän aikaa hakusessa viime vuonna ostetun mustan yksilön rinnalle. Hassua, miten hatuista on tullut taas yksi niistä trendeistä, joita vihasin alunperin!

heinäkuu48

Ribbineulos on yksi ensi syksyn varmasti suurimmista trendeistä, varsinkin pooloissa. Cropattu paita sopisi niin hyvin korkeavyötäröisten alaosien, esim. nahkashortsien kanssa.

heinäkuu49

A-linjainen mokkahame! Myönnän olevani tämän suhteen jo hieman jäljessä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

heinäkuu47

Nyöritettävät kengät ja oikeastaan muutkin nyörivaatteet, tästä trendistä tykkään niin paljon! Käytännöllisyyden vuoksi taidan kallistua balleriinojen puoleen, vaikka korkokengät nyöreillä olisivatkin upeat.

heinäkuu46

Ja viimeisenä uudet Niket lähinnä arkikäyttöön. En ole vielä päättänyt haluaisinko kaikkeen yhdistettävissä olevan, neutraalin värisen vai ihanan värikkään, luultavasti pinkin parin. Air Maxit eivät ole täysin tyyliäni, mutta sirommat Roshe Runit ottaisin kenkäkokoelmaani vaikka heti.

-Aleksiina


from Aleksiinan http://ift.tt/1eCnHt8
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti