sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

ZigiZtyle Testissä Jumbo Stamper ja BCN-leimauslaatat

Tänään olisi vuorossa leimausjuttusia. CesarsShoppiin on tullut uusia suuria leimasimia, jotka sain testattavaksi. Nämä Jumbo Stampperit ovat suurempia kuin tavalliset leimasimet, joten niillä voi leimata suurempiakin kuvioita. Myös leimadecalit onnistuu näillä varmasti helpommin kuin pienillä leimasimilla. Katsotaan, miten jumbot pärjäsivät testailuissani.Jumbo stamppereita on kahta eri väriä, pinkki ja kirkas, ja setissä tulee mukana lasta.Jumbo leimasimet ovat todellakin jumboja. Leimasimen halkaisija on 3,5 cm ja korkeus 5,5 cm, joten näihin mahtuu suuremmatkin kuviot. Leimasimen tyyny on silikonia ja se on hyvin pehmeä, samaa luokkaa löllöstampperini kanssa ja tyyny on myös sopivan tahmea, jee!!! Leimasimen varsi on metallia ja se pysyy kätevästi pystyssä tasaisen pohjan ansiosta.

Tykkään jumbojen muotoilusta kyllä kovasti. Creative Shopin leimasin on varmaan monille tuttu, ja sitä on kehuttu paljon. Nämä jumbot ovat samantyylisiä, jolleivat sitten ihan samanlaisia. MoYou:lla on myös samankaltaisia leimasimia, mutten tiedä kuinka paljon tyynyt eroavat pehmeys- ja tahmeusominaisuuksiltaan.Yllä vertailukuva muihin leimasimiini. Jumbot ovat selkeästi suurempia kuin muut leimasimet. Halkaisijat: jumbot 35mm, harmaa 30mm, pinkki löllöstampper 25mm, harmaa suorakaide 28x16mm, musta 27mm, Konad 22mm.Cesarsin valikoimiin on tullut myös ihania uusia BCN-leimauslaattoja ja sain valita niistä kolme testattavaksi. BCN-laatat ovat lähes samankokoisia kuin MoYou:n laatat (mitat: BCN 13x7cm, MoYou 6,5x12,5cm) ja niissä on valkoinen muovitausta. Kuviot ovat kuitenkin suurempia ainakin näissä BCN-laatoissa, niitä on 5 vierekkäin, kun taas MoYou:n XL-laatoissa kuvioita on 6 vierekkäin (mitat: BCN 18x23mm, MoYou 15x22mm). Joissakin BCN-laatoissa on pienempiä kuvioita.
Testailin molempia jumboja sekä eniten käyttämääni löllöleimasinta ja leimasin paperille yhden kuvion kustakin BCN-laatasta. Käytin leimaamiseen Konadin mustaa leimauslakkaa. Jumbo-lasta toimi tosi huonosti, joten käytin vanhaa KappAhlin jäsenkorttiani lastan sijaan.


Jumbo stampperit toimivat heti ensimmäisellä kerralla erittäin hyvin! Niitä ei siis tarvinut karhentaa kynsiviilalla tai kynsilakanpoistoaineella lainkaan, kuten monille muille leimasimille pitää tehdä, koska pinta on liian liukas eikä kuviot tartu muuten ollenkaan. Näillä ei ollut tuota ongelmaa, mistä yllätyin positiivisesti.

Vertaillessani jumboja pienempään löllöleimasimeeni huomasin, miten paljon helpompaa leimailu on, kun leimasinta ei tarvitse yrittää kohdentaa tarkasti kuvion kohdalle, jotta se säilyisi kokonaisena. Yllä olevasta kuvasta näkee, että oikeanpuoleisen sarakkeen kuviot eivät ole kokonaisia, koska kuviot eivät mahtuneet löllöleimasimeen kokonaan. Jumbojen parista kuviosta puuttuu osa kulmasta, mutta se johtui vain siitä, etten painanut leimasimia tarpeeksi laattaa vasten. Leimausjälki on mielestäni muuten yhtä hyvä kaikissa kolmessa, jopa ohuimmat chevronit eli siksakit leimautuivat tosi nätisti.
Tein jo yhdet lakkauksetkin jumboa ja BCN-laattaa käyttäen, mutta näette ne seuraavassa postauksessa. Yllä pieni sneak peek. Voin kuitenkin sanoa, että leimasin toimi erittäin hyvin myös kynnelle leimatessa. Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen sekä leimasimiin että laattoihin ja nyt kävi niin, että vanha löllöstampperi saa väistyä jumbojen tieltä. BCN-laattojakin pitäisi varmaan hankkia lisää, nyt kun tiedän kuinka hyvin ne leimaa ja kun joukossa oli niin paljon ihania laattoja.

Onkos teillä kokemusta suuremmista leimasimista?from ZigiZtyle http://ift.tt/1es5grf
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti