keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

ZigiZtyle Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuoja kynsille

Kynsimaailmassa on kuhistu jo jonkin aikaa erilaisista lateksisuojista kynsikoristelun helpottamiseksi. Nestemäinen lateksi suojaa siis ihoa kynnen ympärillä, jolloin pahimmat sotkut saa kätevästi pois lateksin avulla. Teippi ajaa toki saman asian, mutta teipin kanssa säätäminen on välillä aika turhauttavaa ja sillä voi helposti pilata toisen käden kynnet teipin tarttuessa niihin. Lateksi on kätevä etenkin liukuvärjäyksissä, vesimarmoroinneissa ja leimailuissa.

Olen vähän sivusta seurannut jo pidemmän aikaa millaisia arvosteluja tuotteet ovat saaneet, ja mikään niistä ei oikein kolahtanut niin paljoa, että olisin sellaisen ostanut... kunnes törmäsin Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojaan! Ja se on PINKKI!!! <3



Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL Latex Barrier on nestemäinen lateksisuoja, jota sivellään kynsien ympärille. Se on aivan ihanan värinen, barbipinkkimäinen <3 Muut lateksisuojat ovat olleet niin rumia, että ehkä senkin takia olen jättänyt ne hankkimatta :D Mutta värillä on väliä, minkäs teet. Ja kirkkaissa lateksisuojissa on se huono puoli, ettei näe minne lateksia on levittänyt.

CTRL-ALT-DEL tuoksuu hieman makealle persikkaiselle ja sanoisinko ilmapallolle, sellaiselle kumimaiselle. Tuoksu ei ole onneksi kovin voimakas ja on Sinneyn ja Emman mukaan paljon parempi kuin muissa lateksisuojissa, jotka saattavat haista sillille tai kumisaappaiden ja mädän kalan sekoitukselle, yyh :D

Sivellin on keskikokoinen eli isompi kuin koristelulakan sivellin ja pienempi kuin esim. OPI:n sivellin. Juuri sopivan kokoinen mielestäni. Joissain lateksisuojissa on todella ohut sivellin, ja sitä on ollut kuulemma hankala käyttää. Tässä ei ole vastaavaa ongelmaa ja suurempi sivellin on todellakin tarpeen, jos lateksia haluaa levittää vähän pidemmälle sormien suojaksi, esim. vesimarmorointia tehdessä.



Lateksia levitetään kynsinauhoille ja sormenpäihin siveltimen avulla. Lateksia ei kannata levittää aivan kynnen juureen, vaan kannattaa jättää siihen ihan pieni rako. Näin lateksia poistettaessa se ei vie mukanaan kynsilakkoja. Lateksia voi myös levittää kynnen taakse sormenpäihin, jos aikoo vesimarmoroida kynnet.

Nestemäistä CTRL-ALT-DEL lateksia on tosi helppo levittää keskikokoisella siveltimellä, se on juuri passelin kokoinen. Kuivuttuaan lateksi muuttuu väriltään hiukan tummemmaksi ja se kuivuu hyvin nopeasti.



Kun lateksi on kuiva, kynnet voi koristella haluamallaan tavalla, esimerkiksi tekemällä liukuvärjäyksen meikkisienen avulla, vesimarmoroida tai vaikkapa leimata.



Kynsien koristelun jälkeen lateksi irroitetaan esim. pinsettien avulla, ettei toisen käden kynnet sotkeennu. Lateksi lähtee iholta tosi nätisti yhtenä suikaleena. Tätä vaihetta hieman pelkäsin, koska olisi ollut turhauttavaa repiä lateksia pieninä palasina iholta. Mutta CTRL-ALT-DEL hoiti homman kotiin hienosti! Lopuksi kynsinauhat kannattaa siistiä siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen avulla.
(PS. Julkaisen nuo liukuvärjätyt kynnet myöhemmin toisessa postauksessa.)



Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojaa voi tilata CesarsShopista, mistä itsekin sen ostin. Nämä oli jonkin aikaa loppuunmyyty, mutta nyt niitä saa taas ja senpä takia postasinkin tästä vasta nyt. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Varmasti helpottuu kynsien koristelu lateksin avulla ja hermotkin säästyy samalla :) Itse oon ainakin ihan innoissani tästä!

Onkos teillä kokemuksia CTRL-ALT-DEL:istä tai muista lateksisuojista?



from ZigiZtyle http://ift.tt/1SgqH0W
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti