maanantai 27. heinäkuuta 2015

Miss Joy WEARING A HAT

Moikka ja mukavaa alkanutta viikkoa sinne ! :) Piitkästä aikaa asukuvia tänne bloginkin puolelle! Asukuvailut on kyllä ollut ihan minimissä nyt kesän aikan, joko taivaalta on tullut vettä tai muuten ilma on ollut mitä hirvein tai kun päälle on eksynyt jotain kivaa, on puuttunut kuvaaja tai kiire on olut niin suuri ettei ole kerennyt edes miettiä asukuvien ottoa, daam. Mutta onneksi ne kiireet ja työputki alkavat nyt helpottaa, joten toivotaan että tuonne ulos tulisi lähdettyä useammin kuvailun pariin!
Käytiin Tarun kanssa räpsimässä kuvia viime viikolla ihan tässä meidän lähellä. Nyt kun Tarukin on saatu asumaan tänne samoille kulmille, on helppo tuo neidin kanssa lähteä pikaisille kuvausreissuille :) Tässä lähistöllä on useampia kauniita paikkoja, mitkä houkuttavat kyllä kuvaamaan!

DSC_38666
DSC_38400
DSC_38433

Löysin vaatekaapista ihan unholaan jääneet rennot mustat pöksyt, jotka sitten päätyivät päälle. Niiden kaveriksi ylläriylläri, musta sifonkitoppi sekä mun uudet makeet pyöreät arskat ja hattu, hih. Mun mielestä aika kiva kokonaisuus, sopivan rento mutta siisti.

DSC_38600
housut - New Yorker
paita - Ginatricot
hattu - Seppälä
aurinkolasit - Ur&Penn
nahkatakki - H&M
balleriinat - DinSko PicMonkey Collagehatt
DSC_38744

Huomenna vihdoinkin koittaa reissu Helsinkiä kohti, ou jee! Meidän matkahan siis starttaa täältä Kuopisota Onnibussin kera kello 5.00 huomen aamuna ( kauhistuttaa jo aikainen herätys :D ), joten blogi hiljenee muutamaksi päiväksi. Mun tekemisiä voi/kannattaa seurailla Instan kautta, koska sitä tulen päivittelemään ahkerasti! Mut löytää sieltä nimimerkillä @Viivv_ !

ps. Sain kuvattu teille vihdoin meidän olohuoneen, joten asuntopostausta piakkoin luvassa!

Nyt oikein mukavaa viikon jatkoa, pus !
PicMonkey Collagepopp


from MISS JOY http://ift.tt/1JKmgS6
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti