sunnuntai 14. elokuuta 2016

Miss Joy DIY : KAAPELIKELAN TUUNAUS

Hellouu ja rentoa sunnuntaita sinne! :) Ihan kun mä olisin luvannut teille jo kesän alussa yhden diy -projektin esittelyä, mutta eipäs sitä täällä blogissa ole näkynyt tähänkään päivään saakka. Paitsi tänään!!! Tänään siis pääsette kurkkaamaan mitä nikkaroitiin poikaystävän kanssa loppu keväästä tuonne meidän parvekkeelle. Mitään isoahan sinne ei enään mahdu, mutta eikös pienen "pöydän" saa aina johonkin nurkkaan ujutettua ? ;)

diy_kela2

diy_kelax2

Poikaystävä oli hankkinut töistä roskiin menevän pienen kaapelikelan, jonka sitten kiikutti mun luokse ja kysyi, että nikkaroidaanko tästä jotain. No mähän rakastan diy -projekteja ja varsinkin kun tuunattavana kohteena on noinkin kiva asia kuin kela, niin sormet syyhyten alettiin suunnitella mitä me sille voitaisiin tehdä.

diy_kela1

Lopputuloksena päädyttiin vetämään kaapelikela valkoisella maalilla ja kieputtamaan paksua narua keskikohdan ympärille. Laitettiin pohjaan vielä pikkuiset renkaat, niin saatiin "pöydälle" hieman korkeutta ja helppo siirtely mahdollisuus. Lopputuloksesta tuli omasta mielestäni oikein kivan näköinen ja kela sopii tuonne parvekkeelle kuin nakutettu!

diy_kela

Miltäs meidän kaapelikelapyötä näyttää teidän silmäänne ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2b6Nw63
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti