tiistai 20. lokakuuta 2015

TÄYDELLINEN AAMIAINEN

image3
Tiiättehän niitä aamuja, kun on aikaa panostaa aamupalaan? Mulla oli viime viikolla alkuviikosta sellainen aamu. Heräsin poikaystävän vierestä ja päätettiin että kerrankin tehdään jotain kunnon aamupalaa. Hyvän aamiaisen jälkeen on paljon parempi mieli ja positiivisempi odote alkavalle päivälle!
image4
Väsäiltiin siis proteiinipannukakkuja, fruitieta sekä kuorittiin parit satsumat kylkiäisiksi. Proteiinipannukakut on todella täyttäviä ja ne maistuvat herkuilta esimerkiks mansikoiden kera! Mulla on käytössä Fastin Protein pancake mix ja siitä maustamaton versio. Oon laittanut näiden päälle myös hunajaa ja se toimii hyvin makeuttajana, sillä nämähän ei maistu oikeastaan miltään sellaisenaan. Pannarit on todella näppärä tehdä, heitetään vähän jauhoja tosta pussista ja maitoa shakeriin ja sekoitetaan siinä. Odotellaan minuutti ja eikun pannulle! Täydellinen aamupala on valmis.
image1
Sain mun työkaverilta parhaan fruitieohjeen! Pirkan smoothiemix ja siitä se keltainen pussi sekä neljän hedelmän tuoremehua. Yksinkertaista mutta niin hyvää. Smoothiemix pussi maksaa noin 3€ ja siinä on muistaakseni 4-5 pussia, josta jokaisesta riittää yhteen smoothieen/fruitieen. Niin helppoa, suosittelen!
image2

from about my life http://ift.tt/1W26IzF
http://ift.tt/1G6NSif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti