tiistai 20. lokakuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla DARLING, IT'S YOU I REMEMBER WITH YOUR RED DRESS ON



Hellou! Täällä ollaan taas, reissusta palattu monta uutta muistoa rikkaampana! Olipa kyllä oikein ihana ja rentouttava reissu, naurua riitti! Tulen myöhemmin kirjoittelemaan reissusta lisää, kuvia tuli otettua ihan mukavasti, ja parit asukuvatkin räpsittiin Tallinnan ihanilla kujilla.

Näissä kuvissa pääsette kuitenkin näkemään paremmin mun asua Botanian bloggaajaillasta. Päälle valikoitui Nellyn aleista alkusyksyllä löytynyt ihana mekko, jonka yläosa on pitsiä ja selän puolelta löytyy erikoinen, avonainen leikkaus. Yhdistin kauniin punaiseen mekkoon syksyisenä elementtinä tekoturkiskauluksen, johon oonkin tykästynyt ihan kunnolla tämän syksyn aikana. Tungenkin tuota jokaiseen mahdolliseen asuun, oon päättänyt että se käy kaiken kanssa yhteen :D Haha. Itse asiassa löysin tän ja toisenkin tuollaisen kirppikseltä, syksyn parhaita löytöjä superhalvalla!

mekko Nelly / laukku NewLook / tekoturkiskaulus kirppis/Glitter

Tänään on ollut hirmu kiva päivä kaikesta väsymyksestä huolimatta! Pidin tänään kuviksen oppitunnilla lehtipainantaa, ja tunti oli tosi hauska mutta lievästi sanottuna melkoisen kaaosmainen :-D Sain kuitenkin tuntia seuranneelta kuviksen didaktikolta tosi positiiviset ja kannustavat palautteet, ja oonkin sen jälkeen ollut yhtä hymyä! Oon kuulemma selkeästi opettaja, ja tuollaiset huomiot ja kommentit saa kyllä suupielet kaartumaan kestohymyyn. Muutenkin oon tykästynyt tuohon hommaan kovasti, ja fiilikset oikean alan valinnasta vaan vahvistuu. Mua jännitti etukäteen opetustilanteet ja ns. esillä oleminen tosi paljon, koska vihaan kaiken maailman esitelmiä yli kaiken. Opetustilanne on kuitenkin todella erilainen, eikä muita tuntia seuraavia ihmisiä edes huomaa! :) Nautin opettamisesta ja lasten kanssa puuhailusta hurjan paljon. Kyllä musta vielä ope tulee ;)

Ainoa ei-niin-kiva juttu on tämä saamarin flunssa joka ei tunnu lähtevän MILLÄÄN. Kyllähän se alkoi olla jo voiton puolella, mutta reissussa oli välillä hieman kuumeiset fiilikset ja tänään heräsin kurkku kipeänä ja nenä tukossa. Noooh, huomiselle on taas aika varattuna terkkarille. Jospa tää tästä!

Miten sun päivä on mennyt? Mitä mieltä oot asusta?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1M55Btj
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti