lauantai 17. lokakuuta 2015

Isyyspakkaus Kruununhaan herkut

Veimme lauantaina Jyväskylän-vieraat herkuttelemaan Kruununhakaan. Pääkohde oli Mariankadun Korea House, mutta esittelimme vieraille myös lempikahvikauppamme Creman ja lempisuklaapuotimme, Chjokon.

IMG_1174.jpg

Cremassa olin äärettömän iloinen huomatessani, että he ovat vihdoin saaneet valikoimaansa ikioman espresson! Olen kysellyt espresson perään siitä asti, kun he lanseerasivat omat kahvipaahtonsa.

Vielä en ehtinyt maistaa tätä espressoa, mutta paketillinen odottaa keittiössä. 

IMG_1132.jpg

Korea House, Suomen ensimmäinen korealainen ravintola, sijaitsee puolentoista korttelin päässä Cremasta Mariankadulla. Ihan törkeän hyväääääää.

Kokeile esim. sushi-tyyppistä merilevärullaa (kimbap), lihatäytteisiä taikinanyyttejä (mandutygim), kimchi-omelettia (kimchi jeon), keittomaista pataa (chigae) tai kasvis-riisi-liharuukkua, jonka päällä on paistettu kananmuna (bibimbap). Kaikki pääruoat tarjotaan tulisen kiinankaalin (kimchi) kanssa, joka kuuluu korealaiseen ruokaan kuin munavoi karjalanpiirakalle. 

IMG_1150.jpg

IMG_1153.jpg

Samassa korttelissa Creman kanssa on tänä vuonna kymmenen vuotta täyttänyt suklaapuoti Chjoko. Haimme Chojokosta vielä laatikollisen praliineja ja toisen laatikollisen macaronseja kotona kahvin knassa nautittaviksi. Kuulimme samalla, että aiemmin Chjokon tarjoama suklaabrunssi on muuttunut nyt lauantaiseksi Chocolate High Teaksi, joka sisältää sekä makeita herkkuja että pikkusuolaista. Täytyypä testata!

IMG_1163.jpg

IMG_1182.jpg

Kiitoksia vielä vieraille! Oli hauska nähdä!from Isyyspakkaus http://ift.tt/1LAJ6k7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti