tiistai 8. syyskuuta 2015

Miss Joy DAY WITH ME

PicMonkey Collagedayy6.55  Muru lähtee töihin, herätyskellon on tarkoitus soida 7.00 mutta laiskuus iskee ja siirrän herätyksen 10 yli. Hetki lisää unta, aah. 

7.10  Herätys, argh...en jaksa. Jään makoilemaan sänkyyn ja selaan nopeasti puhelimesta instan, snapchatin, iltasanomat, facebookin ja sään ennenkuin siirryn meikkaamaan ja aamupalalle. 

7.52 Apua, kiire kouluun! Mitenkä aamut menevät näin nopeasti?! Onneksi matkaa ei ole paljon, joten säästyn juoksuaskelilta :D

8.45 Jee, ensimmäinen välitunti ja sehän tarkoittaa tee taukoa! Kahdeksan aamut eivät todellakaan lähde käyntiin ilman take away kupillista teetä, ja makuna tietenkin mansikka ♥

9.52 Maha kurnii, hirveä nälkä. Mielessä pyörii vain ajatus milloin ruokailu koittaa ( niinkuin aina koulussa :D ). Myös tälle päivälle varattu hieronta-aikakin lähenee, hui! 

PicMonkey Collageday1111.16 Iik nyt maha täynnä ja juoksujalkaa kohti hierontakoulun hierontaa! Tätä mä olen odottanut!

11.40 Auuts, kylläpä hartiat saa kyytiä. Pitäisi ehkä useammin käydä hierojalla kun kommentti mun hartioista on että, " nää on ihan kauheen jumissa! " :D

12.05 Ja back to school! Enään muutama tunti aherrusta ja sitten kotiin. Kyllä jaksaa!

14.05 Viimeinkin, koulu loppui! Päätän koulutyttöjen kanssa käydä koluamassa Carlsonin läpi sen synttäreiden kunniaksi. Mukaa lähti uusi pannu, tälläistä mä olen aina halunnut!
 
14.32 Lopulta saavun kotiin, ah. Päätän keittää kupin teetä, aamuinen kurkkukipu on vain pahentunut. Syysflunssa taitaa olla tulossa. Vaikeuksia päättää teemaku, mutta lopulta päädyn vanilja-
karamelliin mustikkamuffinsi teen sijaan, nam ♥
PicMonkey Collageday22


15.23 Teet lipitetty, kauppalista tehty, kynnetkin kerkesin lakata, pieni ehostus naamalle ja valmiina lähtemään kohti ripsihuoltoa!

17.32 Jee, ripset taas kunnossa! ♥ Oon niin koukuttanut näihin, ihailen aina peilin edessä kuinka mun 
ripset näyttävät kerrankin oikein hyviltä. Omat ripset kun on mitä on...

17.47 Ja taas mennään, suuntana tällä kertaa ruokakauppa, huh. Suuntaamme Päivärannan cittarille, koska sieltä löytyy aina ihania tuoreita leipiä. Mitähän herkkuja tällä kertaa lähtee illaksi mukaan!

19.40 Ruokaostokset purettu, ja vielä viimeiset kirpparitavara hinnoittelut huomista varten. Nyt rupee virta olemaan jo lopussa...

PicMonkey Collageday33


20.08 Ähh, kylläpä kello rientää. Ajattelin että tänään olisin perehtyny kunnolla teidän postauksiin, mutta kello näyttää jo sen verran että nokka kohti suihkua ja iltapalan tekoa.

20.46 Ääk, mun tekee niin mieli pepsiä! Tänään on kyllä luvassa leffan katsontaa, joten miksipä en poikkeaisi lähikaupassa limukkaa hakemassa :D Ja matkalla ollaan!

21.03 Limpparit haettu kaupasta, en saanut pepsiä joten tyydyin coca colaan. Nyt sen leffan aika! Makuunista tuli vuokrattua Let´s be cops -leffa.

22.48 Leffa saatu päätökseen, nyt sänkyyn makoilemaan murun kanssa ja unten maille! Hyvää yötä ♥

Mun maanantai päivä siis tiivistettynä tähän postaukseen! Mitäs tykkäsitte ? Musta on ainakin tosi kiva lueskella muiden päivärytmiä, ja mitä kaikkea porukka oikeasta kerkeää päivän aikana touhuamaan, koska musta tuntuu että tunnit loppuu kesken! :D
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1LVF58C
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti