perjantai 7. elokuuta 2015

Nou Probleem Väriä päähän

"Operaatio tukka kuntoon etenee jälleen"
kultaistamuka

Moikkamoi! Mä tosiaan päätin vähän ehostaa tukkaani ennen reissua ihan kotikonstein tuossa viime viikolla, kun värisekamelska tyvessä sai sen näyttämään jotenkin tosi rasvaiselta, yök. Ihan kevyt väriä lähdin kaupasta hakemaan ja siellä hyllyllä tämä uusi honey nougat sävy suorastaan kirkui, että minäminä. Ja tuo vaikutti just sopivasti suunnilleen samansävyiseltä kuin mitä tämä nyt ennestään oli, ettei mitään radikaalia muutosta.

   Nakitin Nikon levittämään tätä väriä tyveen ja jonkin verran pituuksiin, mutta latvat jätettiin tässä vaiheessa vielä kokonaan rauhaan. Vähän ehkä olisin toivonut kultaisempaa lopputulosta tämän jäljiltä, mutta noooh, näillä mennään!

ombreisback

   Jaaa-a, mitäpä tähän toteamaan, en malttanut millään pitää näppejäni irti liukuväripaketista. Piti valita tuo tummalle tukalle tarkoitettu, kun se oli cittarissa alessa, isot on säästöt! Mulla oli jonkinnäköinen hieno visio kullankeltaisesta tukasta blondilla liukuvärillä höystettynä, mutta koska pari vuotta sitten värjäsin noilla ombréilla punaiset latvat, joista tuli aika töks, niin olin vähän ehkä ylivarovainen tän suhteen.. Eipähän ainakaan tullut rajuja rajoja, mutta toisaalta ei lähde latvat vaalenemaankaan kovin ylhäältä!

   Mutta pakko kyllä sanoa, ettei tuon värin levittäminen musta ole mikään piece of cake yhden harjanvedon homma.. Ehkä vika on käyttäjässä, mutta sen harjan jäljiltä lavuaaria koristi komea kasa hiustuppoja, kun sillä joutui useampaan otteeseen vetelemään..

vaudevauuuustukkataaskouustukkaaaa
 
   Lopputulos näyttää kutakuinkin tältä, musta näistä tuli tosi onnistuneet näin kotivärjäykseksi amatöörien käsissä! Jos uudestaan lähtisin liukuvärjäystä tekemään, niin olisin levittänyt ainetta ylemmäs aiemmin, samoin kasvojen lähelle sortuviin myös, mutta hei, pikku vikoja! Mitäs te tykkäätte tästä pienestä uudistuksesta tukan värissä? :)

from NOU PROBLEEM http://ift.tt/1K94ng1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti