perjantai 17. heinäkuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla Persikkaa ja kukkia


Yksi tän kesän parhaista alelöydöistä on kuvissa esiintyvä persikkainen ja liehuva trenssi. Aivan ihana kesävaate, niin kivan rento! Sopii niin lämpimämmille kuin viileämmillekin keleille, kun vaan alle laittaa oikeanlaiset varusteet. Niitä lämpimämpiä kelejä ei ole tosin näkynyt, ja sillä oikeutinkin takin ostamisen itselleni.. En jaksa edes valittaa tästä kelistä enää, ei nää +12 asteen lämpötilat ees mitään kesää ole, pidän tätä ajanjaksoa paremminkin alkusyksynä :-D Onneksi tykkään syksystä. Yritän etsiä kivaa villasukkaohjetta, jotta voisin alkaa neuloa viltin mutkassa varpaille lämmikkeitä.
 
trenssi VeroModa / farkut H&M / korkkarit Seppälä / seppele Glitter / pitsitoppi H&M
 
Mulla oli tällä viikolla kolme vapaapäivää, ja käytiinkin perheen kanssa Kuusamossa. Käytiin moikkailemassa poroja, Julmalla Ölkyllä ihailemassa maisemia vesiltä käsin ja muuten vain viettämässä laatuaikaa yhdessä. Olikin ihan huippu reissu! "Matkamuistoksi" löysin pari kivaa juttua Pentikin Outletista. Sisustuskärpänen on puraissut taas kovasti, ja ootankin että pääsen syksyllä Joensuuhun enemmän sisustelemaan!
 
Lisäksi tällä viikolla oon katsonut Kaisun kanssa ahkerasti Pretty Little Liarsia. Vitoskausi tipahti postin mukana maanantaina, ja kohta alkaa olla kausi katsottu.. :D Hitsit miten jännä sarja, kattomista ei vaan voi lopettaa kesken! Tosin sarjaa on pitkitetty aika pitkään, ja mun mielestä loppuratkaisu ois voinut tulla selville aiemminkin.. Juonenkäänteitä alkaa olla vähän liikaakin kohta. Myös Greyn Anatomiaa on tullut katsottua paljon kesällä, aloitettiinkin koko sarja alusta, ja kolme ekaa kautta on nyt katsottuna. Myös rikossarjat on olleet suosiossa, ja oon myös ahminut dekkareita kesän aikana.
 
Ihanaa viikonloppua


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1OkAoWo
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti