tiistai 21. heinäkuuta 2015

Miss Joy RENTOILUA MÖKILLÄ

Heissan ja kivaa viikonalkua sinne! ♥ Voi kauhistus että kiirettä ja tekemistä pukkaa. Olo on just sellanen, että voisin vain käpertyä sänkyyn peittojen uumeniin  hetkeksi ja unohtaa kaiken tekemisen, huh :D Onneksi viikon päässä häämöttää ( mun ensimmäinen ) kesälomareissu! Tätä mä olen niin odottanut, kesä ei tunnu miltään jos ei yhtäkään reissua ole tiedossa. Vaikka reissu ei olekkaan yhtä yötä pidempi niin lomailua se silti on ♥ Mennään siis serkkuni kanssa käymään Helsingissä kesälomareissu tunnelmissa, juhuu!

DSC_37555


Sitten kuulumisia ja kuvia vähän viime viikonlopulta. Koko perjantai ja lauantai päivä kuluivat töissä, joten sunnuntai mentiin ihan aivot narikkaan -fiiliksellä :D Lauantai-iltana ajelin töiden jälkeen poikaystäväni mökille minne hänen siskonsakin oli tullut poikaystävänsä kanssa joten tiedossa oli rentoa mökkeilyä hyvässä seurassa. Tulipas samalla vietettyä muuten ensimmäiset yöt mökillä tälle kesälle. Lauantaina rentouduttiin saunan parissa. Tuli sitä uimassakin käytyä pariin kertaan, hui. Herkuteltiin myös naminami juustolautasella ja grillimakkaralla. 

DSC_37644
DSC_38066


Sunnuntaina piipahdettiin päivällä nopeasti kotona kaupungissa, mutta illaksi suunnattiin takaisin möksälle vielä nauttimaan mökkeilystä ja seurasta. Mukava kyllä oli viettää sunnuntai-ilta mökillä kun ei ollut yhtään sellainen tunne, että kamalaa kun huomenna työt kutsuvat. Kotona kun tulee aina sunnuntai-iltaisin masisteltua seuraavaa työviikkoa, hah :D
Sunnuntai-ilta mentiin siis ihan mökkitunnelmissa, Käytiin keräämässä mustikoita mustikkapiirakkaa varten, nam, sekä pelattiin mölkkyä. Ja minä voitin, hih, mölkkymestari ilmoittautuu! 

20150719_1951499

20150719_1915511


Nyt enään odotellaan perjantai-iltaa, jolloin mulla starttaa viiden päivän vapaat ja ensi viikon alussa se kauan odotettu lomareissu. Muutamaa pientä kivaa reissua ja tekemistä on myös vielä luvassa loppukesälle ennenkuin koulut taas alkavat, hyi :D

Mutta nyt mukavaa tiistaita teille murusille ♥

PicMonkey Collagepopp


from MISS JOY http://ift.tt/1LpE9f0
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti