maanantai 27. helmikuuta 2017

Pita's Thaimaa 2016: Bang Bao & Beach party

Meillä oli Changilla yhteensä kolme (vai kaks, nyt en ihan muista) päivää mopedi vuokralla. Vikana mopopäivänä päätettiin lähtee aamupäiväks kattelee taas uusia paikkoja. Sitä ennen vedettiin aamupala Oasiksen ravintolassa. Siellä käytiin joka aamu. Myös kylältä olis löytyny aamupalapaikkoja, mut Oasiksen terderafla oli niin mukava et siel oli kiva hengata aina aamu rauhassa kuunnellen ympäröivän viidakon ääniä.Aamupalan jälkeen lähettiin saarin eteläiseen kärkeen, lähelle Bang Baon kylää ja satamaa. Ei meillä taaskaan ollu mitään suunnitelmia, kunhan kruisailtiin. Bang Baon lähialueella oli kivannökösiä majataloja.
Ajettiin Bang Baon ohi niin pitkälle kun tie vei. Saarta ei pääse ajaa ympäri, tie loppuu Bang Baon jälkeen ja jos haluu mennä siitä seuraavaan kalastajakylään, täytyy kiertää koko saari. Me jäätiin hengailee Klong Kloi beachille. Se oli tosi nätti paikka. Käytiin suppailemassa. Se oli tosi kivaa. En koskaan aikasemmin testannu.Käytiin myös nopsaan tutustumassa Bang Baon laiturikylään. Siel näytti olevan paljon ravintoloita, josta olis kuulemma saanu hyvää merellistä safkaa, mut meillä alko moponpalautus kellonaika painaa pikkuhiljaa päälle, joten kerettiin vaan nopeesti käydä laiturilla pyörähtää. Se oli aika veikeen näkönen mesta.
Mopon palautuksen jälkeen käytiin päiväkahveilla Lonarin kivoimmassa pikku kahvilla, Nong Coffeessa. Sieltä sai vietnamilaista kahvia, joka on niiiiiin hyvää. Sieltä sai myös hyvät smoothiet ja pannarit. Kahvittelun jälkeen lähettiin ylös Oasikseen valmistautuu iltaa varten...

Täytyhän ne kauas jytäävät Lonely Beaching beach partyt testaa... Meille sattu just sopivasti jotkut jokavuotiset Nature Beach resortin järkkäämät rantakemut. Sinne siis ja ämpärit nenän eteen. :D Sieltä sai myös tosi hyvää kookosjätskiä ilmaseks joka sunnuntai. Useempi ämpäri tuli tuhottua ja fiilis oli sen mukainen. Mä olin heti ekojen joukossa tanssimassa lavalla joittenkin Ruotsalaisten likkojen kanssa. Päädyin myös keskellä yötä mereen pyörimään. Hauskaa oli, mut täytyy sanoo et vähän lapasesta lähti. Kotimatka Oasikselle oli mielenkiintonen kun Juuso joutu mua taluttelee. Voi lollero sentään. No, kerrankos sitä.
Seuraavan päivän olot olikin sitten arvatenkin aika jäätävät molemmilla. Ei olla kumpikaan harrastettu koskaan oikein tälläsiä lomaryypiskelyjä. Ainakaan tässä mittakaavassa. Tuntu hassulta ajatella, et jollekkin tollanen on just sitä lomailua. Partyjen jälkeinen päivä meni ihan hukkaan. Herättiin vasta joskus kahden jälkeen, kolmen jälkeen päästiin raahautuu aamukahville ja sit ei ollukkaan enää kun pari tuntia pimeeseen. Mut onneks edellisenä iltana oli ollu hauskaa, eikä loma ollu vielä ihan lopussa!

from Pita's http://ift.tt/2m5JYYl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti