Mä oon aina tykännyt paljon ruoanlaitosta ja leipomisesta, mutta yleensä arjen kiireiden keskellä niihin panostaminen jää valitettavasti hiukan vähemmälle. Nyt hiihtolomaviikon aikana oon kuitenkin kunnostautunut tässä puolessa ja oon tehnyt ainakin mutakakkua, creme bruleeta, erilaisia salaatteja ja kiinalaista. Tässäkin postauksessa näkyvä pikakiinalainen on tosi helppo ja nopea tehdä, ja maistuu melkein ravintolasta noudetulta.
***
KIINALAISTA
pakastevihanneksia
riisiä
kanaa
hapanimeläkastiketta
soijaa
yrttejä koristeluun
Paista kanafileet pannulla rasvassa, sulata kasvikset pannulla ja keitä riisi. Asettele ainekset tarjoiluastialle haluamaasi järjestykseen ja koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoile hapanimeläkastikkeen ja soijan kanssa.
***
Helppoa, nopeeta ja herkullista! Just niinkun kunnon arkiruoan pitääkin olla.
from Siru I. http://ift.tt/2lgqRal
http://ift.tt/1QUkjqj
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti