keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Deko 133 Villasukat + vilahdus televisiossa

Olen villasukka-addikti. Riippuvuus alkoi jo lapsuudessa pörrösukista, jotka kuuluivat nuorempana jokapäiväiseen kotivarustukseeni. Aikuisiällä jalkoja on viluttanut samalla tavalla kuin aiemminkin, mutta sukkamaku on jalostunut pörröversioista villasukkiin. Tänä päivänä en voisi kuvitella päivääkään ilman villasukkia! Ne kuuluvat kotoilun perusteisiin, kesälläkin.

Luojalle kiitos, oma äitini pitää villasukkavarustukseni kunnossa. Syksyllä heitin hänelle toiveen mustavalkoisista kuviosukista, kun näin sellaiset punahallakko-blogissa. Heti tämän vuoden alussa pääsin sitten sovittamaan näitä valmiita luomuksia - vähänkö ovat i-ha-nat! Niin ihanat, että pakko omistaa sukille tämä oma postauksensa. Kettumainen kuviointi on mielestäni aivan huippu ja tavallista pidemmälle yltävät kantapäät sekä sukanvarret tuntuvat supermukavilta jaloissa. ♥



Nämä sukat olivat jaloissani myös maanantaina, kun parkkeerasimme miehen kanssa sohvalle katsomaan televisiosta Suomen kaunein koti -ohjelmaa. Molempien piti hieraista silmiä Honkasen Hannan kodin kohdalla, sillä kuvissa vilahteli Blawhi Graphics -tuotteita: viime vuoden sisustuskalenteri sekä valkopohjainen betonilaatta. Bongasitteko? Hannaa voi seurata Instagramissa nimimerkillä @hannahonk - kollaasin kuvat on poimittu Hannan instatililtä. Ja arvatkaapas mitä: tämä kaunis koti on nyt myynnissä! Joten vinkvink, jos etsit kotia Ulvilasta. :)



Tunnustautuuko joku muukin villasukka-addiktiksi? Olen aika varma, etten ole yksin tämän riippuvuuteni kanssa. :')

Mukavaa keskiviikkoa!




from Deko 133 http://ift.tt/2kfDvHa
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti