sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Miss Joy VIIME AIKOINA...

Helouu ja rentoa sunnuntai-iltaa sinne! Me kotiuduttiin juuri takaisin tänne Mikkeliin meidän Kuopion visiitillä. Päätin hemmotella itseäni sen verran, että löin äsken kasvonaamion naamaan, mies taas siirtyi telkkarin ääreen ja Hilla simahti eteisen lattialle rankan reissun jäljiltä :D Reissut tosiaan ottaa voimille! Tänään oli muuten todella upea sää ulkoilla, pieni pakkanen ja kiva pieni auringonpaiste, aijj että! Ja mikä voisikaan olla upeampi paikka ulkoilla tälläisellä kelillä kuin mökkipiha ja järven jää! Voi kuulkaa, sieltä löytyi tilaa meidän pienelle karvapallolle (sekä meille) ravata ympäriinsä. Toinen juoksi niin innoissaan ylisuuri keppi suussaan järven jäällä koko konkkaronkka sen perässä. Oli muuten huvittava näky, hah! 

Mutta mitäs kaikkea muuta mun pariin viime viikkoon on kuulunut. Oon tehnyt mm. muutamia "pakollisia" hankintoja ja tarttunut kameraan pitkästä aikaa! Vaikka kamera on ollut välillä kovinkin vähäisessä käytössä, niin kyllä sinne on niitä muutamia "turhia" räpsyjäkin päässyt kertymään, jotka ajattelin jakaa tähän teille :D 

tulips

Toissa viikolla meidän keittiön pöytää koristi myös kimppu tulppaaneita ja kyllä, ne muistuttavat niin paljon tulevasta keväästä Pitää ehdottomasti kotiuttaa uusi tulppaanikimppu taas piristämään tätä talvea!

gymcard

Sain toissa viikolla hankittua tännekin salikortin tuohon meidän lähisalille eli Fitness24Seven :lle. Jotenkin sitä kaipaa jonkunlaista lihaskunto treeniä tuon joogan ohelle, joten tälläinen edullinen salijäsenyys oli parempi kuin hyvä. Tuolla tosiaan on sen verran edullinen jäsenyys, että vaikka tulisi vähemmän käytyä salilla niin ei silti harmita että rahaa menisi kauheasti hukkaan!

bagpack

Koululainenhan tarvitsee repun, vai mitä? Päädyin hankkimaan itselleni repun ihan siitä syystä, että sitä on miljoona kertaa helpompi kantaa kuin laukkua. Mä kuitenkin kävelen joka päivä kouluun ja takaisin, joten reppu on paljon kätevämpi ja hartiaystävällisempi siihen kuin laukku. Tämän ihanan yksilön ostin Zalandolta, se on New Lookin mallistoa ja hintaa sillä oli vain vajaa 30 euroa! Plussaa tässä repussa on kyllä sen ulkonäkö ja tilavuus, siis tänne mahtuu enemmän kuin sun omaisuus! :D

tedbaker

Ja lisää koululaishankintoja :D Ostin mun joululahjarahoilla uuden penaalin itselleni! Ihastuin niin tähän Ted Bakerin yksilöön, että se lähti samantien mun matkaan Jospa tämä toisi myös vähän lisää motivaatiota opiskeluihin!

nature

Viikon takaisella Kuopion reissulla tuli pitkästä aikaa ulkoilutettua kameraa, ja vitsit sain taltioitua muutaman ihanan talvimaiseman kuviin. Voiko olla kauniimpaa kuin huurteiset puut?!

smoothiebowl

Muistatteko kun mun yksi tämän vuoden tavoite oli monpuolistaa aamupalarutiineja ja kokeilla erilaisten smoothie bowlien tekoa? No tässä on yksi, öhh, no ei ehkä ihan taidonnäyte vaan enemmänkin kokeilu :D Sain kuitenkin ihan syötävän smoothie bowlin aikaan ja tulihan siitä myös ihan kaunis vaatimattomineen koristeineen, hah!

Ja hei, mukavaa helmikuuta!
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2kg2Hin
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti