maanantai 27. helmikuuta 2017

Dreams of Paradise HYVÄ OLO LÄHTEE SISÄLTÄ

sirui

Yksi arjen suurista rikkauksista mulle on se, että osaan olla tyytyväinen itseeni just sellasena kun oon. Joku päivä se saattaa tarkoittaa farkkuja, nättiä puseroa, kiharrettuja hiuksia ja söpöä meikkiä, mutta jonakin toisena päivänä se saattaa tarkoittaa nutturaan piilotettuja likaisia hiuksia, huppareita, kollaria ja tummia silmänalusia. Vaikka rakastan muotia, itseeni panostamista ja pienen huolittelun tuomaa freesiä oloa, mulle on ihan yhtä lailla fine lähteä kouluun viiden minuutin sisällä heräämisestä ihan just sen näköisenä kun sinä aamuna satun olemaan. Aina ei tarvitse olla viimeisen päälle laittautunut ja itse asiassa pieni chillaus ulkonäönkin suhteen tekee välillä yllättävän hyvää. Varsinkin nyt kun käyn koulussa vain muutamia hassuja tunteja viikossa, tuntuu turhalta panostaa sen kummemmin ulkonäköön ja verkkarit ovat tuntuneet tavallista useammin siltä luontevimmalta vaihtoehdolta. Kaikista paras tunne on se, kun illalla ennen nukkumaanmenoa muistaa, ettei tarvitse poistaa edes meikkejä. Luksusta!

Aina en ole ollut kuitenkaan yhtä itsevarma. Muistan vieläkin elävästi ajat yläasteen alusta, jolloin käytin reilun tunnin päivittäiseen laittautumiseen, mikä syrjäytti tietenkin aikaa siltä tärkeimmältä eli aamupalan syönniltä. Kouluaamut olin väsynyt, huonotuulinen ja nälkäinen. Ja jos joskus laittautuminen jäi vähemmälle, tunsin oloni rumaksi, mikä säteili kaikkeen muuhunkin käyttäytymiseeni ja yleiseen mielialaan. Tapojen ja ajatusmaailman muuttaminen ei tapahtunut ihan hetkessä, vaan se vaati pidemmän ajan ja erityisesti äitini oli mulla siinä tukena. Haluaisinkin muistuttaa teille jokaiselle siitä, mikä elämässä oikeesti on tärkeintä. Vaikka ulkonäkö on usein ihmisestä ensimmäisenä esillä, todellisuudessa se, millaisena ihmiset sinut muistavat, johtuu siitä, millaiseksi olet saanut heidät tuntemaan olonsa.

Nykyään en ole niinkään kiinnostunut muiden mielipiteistä, vaan meikkaan omaksi ilokseni ja pukeudun kivasti, koska rakastan muotia. Mutta kuitenkin silloin kun laiskottaa, en pelkää vaihtaa kollareita jalkaan ja ottaa hiukan rennommin. Just niin miten mun on just sillä hetkellä hyvä olla.

tuima
inkinen

Only takki
Stradivarius neule
Bik Bok girlfriend jeans
Migant kengät


mommyjeans
siruinkinen
siru
pitsi
sirujee
pinkshoes
walkin

Ja hei sinä siellä ruudun takana, muista että sä oot täydellinen just noin! ♥



from Siru I. http://ift.tt/2mDQBOh
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti