keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

A piece of inspiration VALITSINKO FIKSUMMIN?

Kirjoittelin viime syksynä vaatepohdintoja - postauksessa siitä, että haluaisin muuttaa kulutustottumuksiani vaatteiden suhteen, etsiä mahdollisimman laadukkaita materiaaleja ja välttää virheostoja. No miten meni noin niinkun omasta mielestä sitten? Olen tullut huomanneeksi ainakin sen, että ostan nykyisin hiukan vähemmän vaatteita kuin ennen. Syy lienee siinä, että rahaa kuluu nykyään paljon muuhunkin ja koska olen jättänyt blogin asupostaukset vähemmälle, ei painetta uusien vaatteiden esittelystä synny (harmittaa edes ajatella että oikeasti joskus tuostakin on koitunut paineita, tästä saisikin aihetta toiseen postaukseen).

Entäpä ne materiaalit? Syksymmällä tutkin shoppailureissulla jokaisen vaatteen materiaalit pesulapusta ja välillä harmistuin kun se kivan näköinen vaate olikin huonoa materiaalia. Olen myös oppinut tunnistamaan pelkästään vaatetta tunnustelemalla joitakin ei niin hyviä materiaaleja. Näistä tutkiskeluista huolimatta olen silti ostellut niitä ei niin täydellisestä materiaalista tehtyjä vaatteita, jos hinta ja muut seikat ovat olleet kohdillaan. Kalliimmissa ostoksisssa kannattaa mielestäni kuitenkin satsata laatuun, koska iso harmitus tulee jos se useiden kymppien riepu meneekin pilalle parissa pesussa.

Kirppiksiä olisi syytä katsastaa enemmän ja järjestää vaikkapa kavereiden kesken vaatteet vaihtoon - iltoja ja kotikirppiksiä. Uusien vaatteiden kotiin kantamisen sijaan taas voisi keskittyä tekemään luovempia, erilaisia yhdistelmiä niistä vaatteista mitä jo kaapista löytyy. Suunta siis kohti fiksumpia valintoja, uusia yhdistelmiä ja kestävämpiä vaatteita!


from A piece of inspiration http://ift.tt/1PU6O8u
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti