sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Riikka K STRIPES AND BIO-SANDALS

take me sandaalit (1 of 1)-4

Mekko Abercrombie & Fitch / Kengät Vamos / Kello Daniel Wellington

Take me sandaalit (1 of 1)
Näyttökuva 2017-07-02 kello 13.57.37
stripes (1 of 1)
take me sandaalit (1 of 1)

Kuvat - Elina, editointi minä

Hei sunnuntai ja hyvin vietetty viikonloppu! Viikonloppu oli täysin suunnittelematon, mutta ehkä sen vuoksi juuri hyvä. Grillausta, auringonottoa ja ystävien tapaamista ja myöhään Crashin pelaamista pleikalla... Fiilis on oikein hyvä ensi viikkoa varten, kun tiedossa on työmatka Helsinkiin, viimeisiä juttuja autokoulussa ja kaiken kruununa RUISROCK. 

Viikonloppuna ollaan ainakin Tampereella nautittu auringosta ja sainpahan pitkästä aikaa laitettua mekon päälle! Sanotaanko kuitenkin näin, että tuo kuvissa oleva mekko on loppujen lopuksi makuuni turhan lyhyt ja päälle on pakko laittaa jotain pidempää, kuten viimeisestä kuvasta huomata saattaa. Mutta rennolla tunnelmalla oltiin, sillä kengiksi valikoitui maailman mukavimmat sandaalit. Nämä taitaa vielä jakaa mielipiteitä puolin ja toisin, mutta itse tykästyin vasta lähiaikoina näihin. Ja koska multa ei normaaleja kenkiä tunnu löytyvän, on nämäkin koristeltu kimaltein haha! Mietin kuitenkin hopeisten ja mustien väliltä, joten nämä on vähän hillitymmät niistä kahdesta. 

Nyt alan viimeistelemään viimeisintä hiuspostausta, että pääsen vihdoin hehkuttamaan kuinka hitsin tyytyväinen olen ollut tähän leikkaukseen!  
from Riikka K http://ift.tt/2t5C4Rv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti