tiistai 11. elokuuta 2015

Tea Marika roadtrip vaasaan

Eilen aamulla heräsin erittäin huonovointisena, ja tarkoitan, että olin tosi kipeä. Joka paikka oli tukossa, yskitti, päätä jomotti, eikä fyysinen kunto antanut nousta sängystä pariin tuntiin. Jouduin perumaan treffit Sallan kanssa. :-( Jaksoin kuitenkin käydä iskän ja veljen kanssa lounaalla pizzeriassa ja musta tuntuu, että kunnon ruoka piristi ja kohensi oloa huomattavasti. Päivemmällä olin jo niin hyvässä kunnossa, että tekstasin Lassille, josko voin silti tulla hänen mukaansa roadtripille. Vastaus oli "totta kai, jos vaan jaksat" ja minähän lähdin. Kiiruhdin kauheella vauhdilla bussipysäkille ja sieltä keskustaan. Ostin matkaevästä ja sitten hyppäsinkin jostain syystä täpötäyteen bussiin Lahteen. Yksi asia, mikä matkalta jäi suorastaan vituttamaan, oli edessäni istuneet eläkeläiset. He päättivät vetästä penkkinsä täyteen makuuasentoon, jolloin mun polvet oli suussa, ja koska mulla oli tosi paljon matkatavaraa, en saanut tehtyä asialle oikein mitään. Toivottavasti heillä oli sentään tosi mieluisa matka!! :----) Kiva. Itsehän en edes kehtaa kääntää penkkiäni, jos takanani istuu joku. En ainakaan päiväsaikaan, yö olisikin eri juttu.

Lahdesta Lassi otti mut kyytiin ja ajettiin kahden pysäkin taktiikalla Vaasaan. En ole ikinä käynyt tällä puolella Suomea, joten musta on ihan jännä katella maisemia ja tuntea uusi ympäristö. Matkaan kului nelisen + tuntia, mutta hyvin me jaksettiin. Kuunneltiin spotifysta musaa ja mässättiin karkkia. Perillä oltiin vasta hieman ennen keskiyötä ja kateltiin vielä joku rikosohjelma.

Vaasa

Sain nukuttua pitkään. Heräsin ensin kahdeksan aikoihin, sitten kymmeneltä ja lopuksi vielä vähän päälle yksitoista. Ihana saada kunnon yöunet ekaa kertaa johonki kahteen viikkoon. Tekee mielelle ihan hyvää, sanoisin. Tänään meillä on suunnitelmissa pyöriä vähän keskustassa (olettaisin) ja ehkä jopa heittää talviturkki. Oon niin myöhässä tän asian kanssa, mutta säät ei ole oikein sallineet uimassa käyntiä. :-( Hyviä päivänjatkoja teille kaikille ja ihan mahtavaa nähdä mun insta-arvonnassa noinkin monta osallistujaa. Weekend-postaus #3 on vielä sitten tulossa myöhemmin...

from TEA MARIKA http://ift.tt/1J8Y01P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti