lauantai 22. elokuuta 2015

Tea Marika mökkeilemään

Kirjoittelen tielle aamukahvipöydästä mökiltä. Kello on tosin jo lähemmäs puoltapäivää mutta mökillähän saa herätä ja syödä milloin halajaa. Hidas aamu mulla siis. Ulkona paistaa aurinko ja järvi on tyyni, sekä lämmin. Mun pitäis varmaan sanoa, että se ei ole kylmä, ollakseni realistinen.

Rakastan olla mökillä, vaikka netti pätkii - - eikä 4G:stä ole tietoakaan - -, ei ole kavereita, lähin keskusta on kymmenien kilometrien päässä ja aktiviteetteja on vähän. Voiko oikeastaan metsä ja järvi yhdessä muodostaa vain vähän aktiviteetteja? En usko. Lähinnä on varmaan kyse mielikuvituksen puutteesta. Lapsena sitä keksi kaikenlaista. Pyrin kirjoitettuani tämän postauksen varmuuskopioimaan puhelimeni tiedot koneelle, kun kerrankin siinä on muistia vapaana, ja sitten mennä laiturille ruskettumaan. Tai ainakin ottamaan aurinkoa, jos ei väriä tule. Eilen taivas näytti tosi kauniit sävyt meille, ja otin parit kuvat teille. <-- Ooh, se rimmasi.

Mökki-iltaMökki-iltaMökki-iltaMökki-iltaMökki-iltaMökki-ilta

On muuten tämän vuoden eka kerta, kun oon mökillä! Heitin eilen vieläpä talviturkkini pois action-kameralla samalla kuvaten. Saatte ehkä matskua my day -kanavalle jossain vaiheessa. Elokuu lähenee loppuaan ja nyt vasta kesä-Tea heräilee, hahah. :-D Mulla alkaa koulukin ensi viikolla.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1KbZmYF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti