sunnuntai 23. elokuuta 2015

Tea Marika kotiinpaluu

Vaikka mökkielämä onkin kivaa, on musta ihana palata kotiin. Vietin kolme päivää metsän keskellä, järven rannalla mutta silti on mukava nukkua ensi yö omassa sängyssä vastavaihdetuissa lakanoissa. Otin mökille mukaan lenkkarit, mutten käyttänyt niitä kertaakaan. Otin mukaan myös iPadin, enkä edes avannut näppäinlukkoa. Varasin monta lehteä ja kirjaakin mukaan, ja kaikki lojuivat koko reissun ajan laukun pohjalla. Pakkaan aina ihan turhaa kamaa mukaan. Lukemiset ja pelailut hoituvat nyt sitten kotona kuitenkin.

Mökki-ilta2Mökki-ilta2Mökki-ilta2

Mökillä tuli uitua paljon sekä kameran kanssa että ilman. Vesi ei edes ollut kylmää, mikä hieman yllätti katsoen aiempia säitä täällä Suomessa. Nyt ennusteet lupaavatkin hellettä koko tulevalle viikolle, joten lähden varmasti jonain päivänä ennen koulunalkua rannalle ottamaan brunaa ja sukeltelemaan meriveteen.

Mökki-ilta2Mökki-ilta2

Kotimatkalla poikettiin vielä huvipuistossa ja laitan teille sieltäkin kuvia + myöhemmin videomateriaalia. Oon ihan innoissani nyt kun mulla on kaksi uutta kameraa - - jep, kuljetan parhaimmillani mukana neljää kameraa - - ja esittelen mielelläni niistä tuoreimman teille jonain päivänä.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1V2JeMh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti