tiistai 11. elokuuta 2015

Miss Joy CLASSY SCHOOL GIRL

Heissan muruset! Tänään teille olisi luvassa viime viikkoisia asukuvailuja. Harmillisesti kuvauspäiväksi sattui älyttömän kurja ilma, kolea ja sateinen hyrr. Mutta sehän ei meidän kuvauskeikkoja Tarun kanssa estänyt. Löydettiin lähettyviltä kiva katos tai oikeastaan autotunneli yhden talon pihaan. Jäätiin siihen sitten räpsimään kuvat! Tuolle reissulle puin päälleni oikeastaan ensimmäiset vaatteet mitkä vaatekaapista löytyi. Halusin pitkästä aikaa pukea päälle valkoisen rennon kauluspaidan ja jättää sen auki takin tyylisesti. Jalkaan korkeavyötäröiset farkut ja perus musta toppi alle ja oikeastaan taipui crop top tyyliseksi!
 
DSC_44400
DSC_44388
 kauluspaita - Ginatricot
farkut - Ginatricot
korut - Nomination, Lindex
reppu - Lindex

Mun uusi ihanuus, pikkureppu, pääsi myös käyttöön! Vaikka se pienelle näyttää, niin kummasti se veti sisäänsä kaiken tarvitseman ja tilaa jäi vielä ylikin. Tästä kokonaisuudesta muuten tuli mulle niin mieleen joku school girl -asu, lienee tuon repun ja kauluspaidan ansiota :D Mutta kohtahan sitä istutaan jo taas koulun penkillä joten oikein ajankohtainen siis. 

PicMonkey Collagekkk

DSC_44466


Voi mahoton mitkä ihanat ilmat täällä on ollutkaan, tuntuu että se kesä alkoi vasta nyt! Oon kyllä ottanut ja aion ottaa kaiken ilon irti näistä hellepäivistä ja viimeisistä lomapäivistä ennen koulun alkua ♥ Mulla olisi myös kasapäin tuolla postattavaa teille ( tai ainakin musta tuntuu siltä, että kuvia on kertynyt huimasti :D ) mutta katsotaan mitä tällä viikolla tänne saankaan aikaiseksi! Tarkoitus olisi ehkä ilahduttaa teitä mahdollisesti boyfriend tag -postauksella jos tuon miehekkeen saa vastaamaan loppuihin kysymyksiin sekä ehkäpä pläjäyksellä asukuvia, hmm...let's see! 

Mutta kertokaahan mitä tykkäätte tästä kokonaisuudesta? Tuleeko teille tästä mieleen school girl-tyylinen asu vai oonko ainut ?! :D
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1KfVwJt
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti