tiistai 4. elokuuta 2015

A piece of inspiration UUSI AIKA ALKAA

Mulla on ollu vahva tunne siitä, että tänä syksynä alkaa uusi aikakausi. Jännittäviä, positiivia muutoksia, jotain uutta. Syksy on tunnetusti uusien alkujen aikaa, ja mulla se tarkoittaa pääasiassa opiskelujen alottamista yliopistossa. Hyppäämistä täysin uuteen ja tuntemattomaan, en malta millään odottaa. Mietiskelin muutamia toiveita tälle uudelle aikakaudelle ja syksylle ja toivon siis että...

... Sopeudun hyvin uuteen kouluun ja pärjään miesvaltaisena pidetyllä alalla :D

... Opin pitämään huolta omasta hyvinvoinnista. Teen oikeesti niitä fysioterapeutin määrämiä niskajumppajuttuja, kiinnitän huomiota miten tietokoneella istun, syön säännöllisesti ja terveellisesti, muistan nukkua kunno yöunet ja tietenkin liikkua sopivasti.

... ja osaisin pitää kiinni noista edellämainituista

... Kokeilen rohkeasti jotain uutta. Oli se sitten uusi harrastus, opiskeluun liittyvä juttu tai vaikkapa jokin erikoinen vaate.

... Löydän taas mulle ominaisen tavan tehdä/kirjoittaa tätä blogia. Tää on varmaan ns "ikuinen ongelma" mun kohdalla hahah :D Siis tehä sillai että tää homma tuntuu kivalta ja omalta eikä siltä että yritän jotain joka ei edes kiinnosta tai lokeroida tätä blogia johonkin.

... Hankkia mahdollisimman paljon vaatteita kirpparilta, aina kun uusien riepujen tarve iskee. Myydä omia vanhoja vaatteita ja muutenkin pistää itselle turhaa tavaraa kiertoon.

... Oppia sanomaan ei sillon kun en jaksa lähtee johonkin ja löhötä hyvällä omatunnolla kotona.

... Viimeisin, tuhanteen kertaan sanottu ja toivottu ja kulutettu ; opin iloitsemaan pienistä jutuista ja elämään hetkessä.


Kiitokset kuvista Lindalle


from A piece of inspiration http://ift.tt/1Inja6F
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti