keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

A piece of inspiration ARKIPÄIVÄN HIUSRUTIINIT

Multa toivottiin postausta arkipäivän hiusrutiineista ja tässä tämä tulee! :) Muutamia juttuja pesu- ja muotoilutuotteista mitkä on joka/jokatoinen päivä käytössä. Tuo ylläoleva kuva löytyi flickrin kätköistä, sen tarkoituksena oli päätyä kampauspostaukseen mitä en saanut ikinä aikaiseksi, mutta tossa esimerkkinä yksi arkikampaus johon olen tällä hetkellä tykästynyt :)

Shampoona tällä hetkellä on Four reasonin tuuheuttava shampoo ja hoitoaineena Keunen so pure kosteuttava hoitoaine. Hiukset on (latvaa lukuunottamatta) tällä hetkellä erittäin hyvässä kunnossa joten kovin hoitavaan shampooseen ei ole tarvetta. Tykkään vaihdella shampoota ja hoitsikkaa aina uuteen merkkiin edellisen loputtua joten näissä ei oo mitään sellasta niinsanottua luottotuotetta. Hiukset pesen arkisin usein iltaisin koska ei mitään mahiksia että jaksaisin nousta aamulla aikaisin suihkuun. Lomalla pesen hiukset vähän millon huvittaa :D


Oon usein tosi kärsimätön enkä jaksa odottaa hiusten kuivumista, joten fööni on kovassa käytössä. Styling fluidia ja/tai heat styleria tulee käytettyä föönauksen alle riippuen siitä meinaanko vielä tehdä kiharaa vai jätänkö suoraksi :) Hiuksiin jätettävinä hoitoina käytän öljyä ja kosteussuihketta.


Kampaajakavereiden kesken jo vitsiksi muodostunut pieni, suloinen ja ikivanha hiustenkuivaajani! Toimii edelleen oikein mainiosti :D

Rakkaimmat donitsini, jotka on melkein joka päivä aina jossain vaiheessa käytössä Voitin nää viime syksynä Millan blogin arvonnassa ja siitä lähtien oon ollu ihan koukussa hiusdonitseihin. Joskus kun aamulla herätessä odottaa hiuksissa jokasuuntaan sojottava pörrökasa, nopea apu löytyy ghd muotoiluraudasta.

Nykyään otan aika rennosti hiusten kanssa enkä (arkisin) tee kummoisia muotoiluja ja kampauksia. Juhliin on tietty sitten kiva laittautua oikein kunnossa ;)



from A piece of inspiration http://ift.tt/1einXO4
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti