keskiviikko 3. elokuuta 2016

Taru's Collection Vielä on kesää jäljellä

Elokuu alkoi taas yhtä yllättäen kuin jokaisena aiempanakin vuonna. Nuorempana elokuun alkaminen tarkoitti uhkaavasti kesäloman loppua ja paluuta kouluun sekä arkeen. Tavallaan sitä koulun alkamista odotti innolla, vaikka lomailu oli aivan mahtavaa. Se, että pääsi näkemään kavereita pitkästä aikaa, oli parhainta koulujen alussa. Eikä se jälleennäkemisen riemu ole poistut näin AMK-tasollakaan.

Vaikka tiedän, että syksystä tulee rankka, odotan koulun jatkumista kovasti. En ehkä niin innolla kuin lukio- tai yläkouluikäisenä, mutta odotan kuitenkin. Tämän ikäisenä tietää jo sen, ettei ilman kovaa työtä pärjää ja ahkeruus palkitaan kyllä oikeasti. Minullakin tämä taival tradenomiopiskelijana alkaa uhkaavasti lähestyä sitä pistettä, että pitäisi ryhtyä opparia kirjoittamaan ja ensi kesään mennessä ei pitäisi enää jäädä kursseja suorittamatta. Eli käytännössä tänä syksynä minulla pyörähtää viimeinen vuosi koulussa käyntiin, lähiopetusta ei sitten enää olekaan vuoden päästä. Hurjaa!

P6300064800
Hat - BikBok / Playsuit - Gina Tricot

Onneksi meillä alkaa koulu vasta syyskuussa. Tämän elokuun aion todellakin viettää kesästä nauttien, eihän se kesä heinäkuuhun nimittäin lopu! Reissuun lähden taas tänään, kohteena tälläkertaa Jyväskylä, Äänekoski ja torstaina myös Viitasaari. Eilen piti pestä hurjalla tahdilla pyykkiä, kun tuli tuossa pari päivää lekoteltua mökillä Pieksämäellä. Kahdentoista kaupungin tavoite näyttää ihan mahdolliselta vielä, perjantaihin mennessä noita kaupunkeja on kertynyt jo kahdeksan. Onneksi on vielä kesää jäljellä

P6300066800
Kuvat: Bella Photo

Ihanaa elokuuta kaikille <3


from Taru's Collection http://ift.tt/2atG41Q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti