tiistai 2. elokuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla LIFE ISN'T PERFECT BUT YOUR OUTFIT CAN BE

 mekko BikBok / clutch Aldo / ballerinat H&M

Törmäsin tänään postauksen otsikon lauseeseen, ja mielestäni se onkin tosi hauska ja rehellinen. Niinhän se menee, elämä ei ole täydellistä mutta onneksi edes asu voi olla! Tämä asu hipoi mielestäni täydellisyyttä, MUTTA.. Täähän on siis mekko, jonka sisään on kiinnitetty body. Halkiot ovat todella paljastavat, joten halusin tietysti laittaa bodyn lisäksi jalkaan vielä jotain. Mustia shortseja en löytänyt, joten kiskaisin jalkaan valkoiset treenishortsit.. :D Ne nyt hieman ikävästi näkyy tuolta, mutta menköön! Ostin sunnuntaina Helsingistä pitsireunoilla varustetut mustat shortsit mekon alle. Pian täytyy päästä testaamaan, en malta odottaa! Nää kuvat oon muuten ottanut jalustan ja kaukolaukaisimen avulla, ja oonkin kuvaustapaan nähden näihin valtavan tyytyväinen!

Aiemmin kirjoittelin blogissa hiusjuttuja, ja valittelin hiusteni huonontunutta kuntoa. Ei se edelleenkään ole juurikaan parempi, mutta olen yrittänyt vaikuttaa asiaan hiustenpesuväliä pidentämällä. Ja näissäkin kuvissa reuhkan edellisestä pesusta oli varmaankin 5 päivää, lopulta pesuväli venyi tuolloin 6-7 päivään. Eikä hiukset edes näyttäneet likaisilta! Tosin normaalisti en olisi noin kauaa pesemättä hiuksiani, tämän toteutin ihan laiskuuttani ja kokeilumielessä. Kuivashampooseen oon kiintynyt kovasti, vaikka aiemmin en jotenkin osannut sitä käyttää. Maailman nerokkain keksintö. Helsingistä ostin kokeiluun myös kuivahoitsikkaa, saas nähdä mihin siitä on!

Viikonlopun vietin siis Helsingissä, jonne suuntasin blogimiitin takia. Heräsin lauantaina neljältä aamulla ehtiäkseni junaan, ja arvoinkin koko aamun, lähdenkö vai jäänkö kotiin nukkumaan. Fiilikset oli kaiken suhteen tosi surkeat ja ahdistuneet. Tsemppasin kuitenkin itseäni, ja ajattelin katuvani kauan jos jätän tämän väliin. Niin olisin takuulla katunutkin! Viikonloppu oli aivan ihana, ja heti rautatieasemalla Helsingissä pariin blogisiskoon törmätessäni tunsin itseni paljon pirteämmäksi, ja tuntui kuin olisin tuntenut nuo ihanat tytöt aina. Meillä oli huippuhauskaa, ja ehdittiin sekä ennen että jälkeen piknikin tehdä kaikkea ihanaa! Piknikistä ja koko päivästä lisää myöhemmin.

Lisäksi vietin Helsingissä yön ystäväni luona, ja voi että meillä oli hauskaa! Nykyään nähdään aivan liian harvoin, mutta on ihanaa huomata kuinka ystävät säilyy välimatkasta ja vähäisestä yhteydenpidosta huolimatta. Mikään ei ole muuttunut, juttu luistaa ja nauru raikaa, toiselle voi kertoa myös niistä vaikeista jutuista. Oon niin onnellinen tuollaisista ihmisistä Käytiin syömässä ja illalla pyörähdettiin Helsingin yössä. 

Oon palannut arkeen ihanien painajaisten saattelemana, oon nähnyt taas monta yötä putkeen samaa painajaista pienellä eri twistillä joka kerta. Antaisin mitä vaan, että saisin nuo painajaiset ja tämän kamalan olon pois.

Kuinka sun viikonloppu sujui? Mitä tykkäät asusta?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2aMyR2k
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti