tiistai 2. elokuuta 2016

Miss Joy BLOGGAAJIEN PIKNIKMIITTI 2016

Moikka ♥ Mä en oikein tiedä mistä aloittaisi. Mun viime lauantai kului mitä ihanimmalla ja hauskimmalla tavalla. Suuntasin siis päiväksi Helsinkiin, Lindan ja Sofian järjestemään blogipiknikkiin. Matka alkoi aamujunalla Kuopiosta. Onneksi sain ihanan Marian tuosta matkalta Pieksämäeltä kyytiin, joten en päässyt yksin tylsistymään neljää tuntia junassa!

lehdet

laitilan

blogipiknik4

Helsinkiin päästyä heti rautatieasemalla törmättiinkin ihan sattumalta ensimmäiseen tuttavaan, nimittäin Jenni oli tullut samalla junalla kotipaikkakunnaltaan kuin me, vitsit mikä sattuma! Blogin kautta on kyllä tutustunut ihmisiin niin hyvin, että tuntui kuin oltaisi tunnettu jo vuosia ja kauhea pölötys alkoi siis heti! Saatiin myös meidän messiin Kata, joka olikin jo valmiiksi Helsingissä meitä odottelemassa. Käytiin haukkaamassa hieman hiukopalaa subilla ja hankkimassa tuomisia piknikkiä varten ennenkuin suunnattiin ratikalla kohti Hesperianpuistoa.

blogipiknik3

_DSC03433
© Sofia

laitilan2

blogipiknik7

Onneksi sää suosi meitä piknikkiläisiä. Lauantaille sattui oikein ihana ja lämmin ( ehkä hieman tukalakin ) ilma, joten puistopiknik onnistui täydellisesti ♥ Linda ja Sofia olivat järjestäneet vilttejä, pöydän ja musiikkia meille puistoon ja ruokapuolena toimi piknik eväät, joita jokainen oli tuonut mukanaan :) Kaikki juomat meille oli sponsoroinut Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, josta oltiin saatu useampi kori limpparia. Makuina toimi Le Pom hedelmälimonaadi, Limone limettilimonaadi sekä Pore pöytävesi. No mitäs meidän piknikkiin kuului kokonaisuudessaan ? No paljon kuvien räpmisistä, kuulumisien vaihtamista, naurua, herkuttelua ja iloisia hetkiä! Kuvat kertovat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa!

Hesperianpuisto piknikpaikkana oli todella onnistunut. Rauhallinen ja viihtyisä puisto. Meidän piknik paikkakin oli oikein kaunis, paljon vihreää ympärillä ja viereisen puun oksat laskeutuivat super kauniista melkein maahan saakka piknikalustan päälle ♥

blogipiknik8

blogipiknik5

blogipiknik2

blogipiknik8

Piknikin päätyttä saatiin jokainen matkaamme vielä ihanat goodiebagit, jotka Linda ja Sofia olivat meille järkänneet. Ajattelin esitellä goodiebagin sisällön sitten omassa postauksessaan, koska tähän ne eivät yksinkertaisesti mahdu! :D Voin kyllä kertoa, että aika ihania tuotteita tuolta pussukasta löytyi ♥

_DSC04033
© Sofia

blogipiknik

_DSC04255
© Sofia
Linda , Emilia , Jenna , Inka , Laetitia , Jenni , Tuuli , Linda , Maria , Kata , minä , Jasmin , Niina

Mutta ihailkaahan kuvasaldoa, näitä kertyi ihan kiitettävä määrä tähän postaukseen ( ja vielä kiitettävämpi määrä koneen kansioihin! ). Iso kiitos vielä järjestäjille, Lindalla ja Sofialle, jotka tekivät suuren työn tämän eteen ♥ Myös iso kiitos kaikille mukana olleille, ihana oli päästä tutustumaan teihin, vaikka kaikkien kanssa ei kerennyt kunnolla kuulumisia vaihtaakkaan ( mutta ensi kerralla sitten, eikös ? ;)) Tässä tosiaan on murto-osa kuvasaldosta ja yhteiskuvista, mutta välillä meno oli niin vauhdikasta, että se näkyy kuvissakin"

Mutta miltäs meidän piknik näyttää ?
PicMonkey Collagejjjjhhh

Kuvia lainattu Sofialta, Lindalta ja Tuulilta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä


from MISS JOY http://ift.tt/2afEDbX
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti