lauantai 9. huhtikuuta 2016

Tea Marika leaseplan 2016

Meidän perheellä on ollut joka vuosi tapana osallistua yksityiseen Leaseplan-tilaisuuteen. Periaatteessa tapahtuma on koeajolle, eli porukka voi testailla mieleisiään autoja ja rupatella asiantuntijoiden kanssa. Minä kuitenkin osallistun aina oheistoiminnan vuoksi. Pari vuotta sitten Antti Tuisku oli esiintymässä, viime vuonna JVG ja tällä kertaa shown veti ystäväni Benjamin. Mun mukana Metro Areenalle lähti äiti, Olli sekä hänen kaverinsa toinen Olli. Tarjolla oli  karkkia, tai sitä oli oikeastaan joka puolella tuputettavana. Lounasbuffet oli mahtava ja tungin itseni täyteen falafeliä ja perunamuusia. Mukaani tarttui myös heijastin ja ostoskärrypoletti. Bemmin keikan ohessa jaoin kolme nimmaria ja otin pari yhteiskuvaa. Hassu, että taas joku löysi mut!

Leaseplan16Leaseplan16
Curry-maustettu kaali oli kyllä erikoinen makuelämys ja tosi vahvaa.

Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16

Ei sitä ihan aina pääse piirtelemään autoihin ilman sanktioa. Nyt tuolla oli kuitenkin kolme valkoista autoa, joihin meidät ohjattiin tuhertelemaan. Jätin kattoon nimmarin ja rakkausplörinöitä. Pikkulapset oli kirjoitelleet omalle korkeudelleen kaikkea pientä ja söpöä. Ja olihan Puljujärvenkin faniklaani päässyt paikalle.

Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16
Benjamin piti myös nimmaritilaisuuden ja kävin nopsasti moikkaamassa häntä.

Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16Leaseplan16

Ollien kanssa piirreltiin pinssejä ja sitten meille kolautettiin nuo hienot asusteet valmiiksi. Mun pinssissä lukee luuseri. Kahvien jälkeen tankattiin vielä vähän lisää karkkia masuun ja pelleiltiin tasapainolaudoilla. Vasta hetken pyörittelyn jälkeen tajuttiin, että meidän olisi pitänyt täyttää joitain vastuuvapauskaavakkeita. Hups. Mitään ei kuitenkaan sattunut. :D Teen vielä erillisen postauksen keikkakuvista Benjaminista, jos haluutte.

from TEA MARIKA http://ift.tt/23s20Rr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti