tiistai 8. joulukuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla SANTA, TELL ME



Heipat tiistaihin! Mä tulin juuri jumpasta (tai no, silloin kun tätä kirjoitin.. sen jälkeen Blogger heittäytyi hankalaksi, ja julkaisu venyi), olipa kivaa käydä pomppimassa kunnolla. Pyöräytin saunan lämpenemään, ajattelin paketoida muutamia lahjoja ja hautautua dekkari kainalossa sohvalle. Jääkaapista löytyisi hieman viiniä, ja ajattelinkin palkita itseni valkkarilasillisella syksyn uurastuksesta! Nimittäin mulla alkaa huomenna JOULULOMA! Aamulla pyörähdän vielä hetken koululla, ja sen jälkeen saankin nauttia kuukauden vapaudesta ja työnteosta. Tosin taistelen täällä vielä hieman itseni kanssa, että pitäisikö ensi viikon alussa hoitaa yksi kirjatentti alta pois.. Mutta mutta, mennään fiiliksen mukaan eikä stressata nyt ;) 

 pooloneule BikBok / neuletakki Lindex / housut kirppis/H&M / laukku Stradivarius / nilkkurit New Look

Tässäpä olisi yksi ihan lemppariasuista, jossa viihdyin älyttömän hyvin! Poolo ja neuletakki oli mukavan lämmin yhdistelmä, ja laukku ja poolo sopivat väreiltään kivasti yhteen. Yhdistin kokonaisuuteen vielä mustat simppelit housut sekä kivoilla kultaisilla yksityiskohdilla varustetut nilkkurit. Nuo New Lookin kengät olivat tosi hyvä ostos, sillä etsin kivalla jujulla varustettuja perusnilkkureita arkeen pitkään, mutta mistään ei meinannut löytyä niitä täydellisiä yksilöitä. Zalandon sivuilla suhaillessani löysin nämä, ja klikkailin ostoskorin kautta kotiin. En onneksi joutunut pettymään näiden kohdalla, plussaa käyttömukavuudesta ja maltillisesta korosta!


Oon taas viime päivien aikana huomannut, miten joulufiilis on vallannut mut ihan täysin. Koti alkaa olla kuorrutettu ripauksella joulukoristeita, joululaulut soi lähes päivittäin, glögi maistuu ja joulutortut uppoaa suuhun aikamoisella vauhdilla. Joulun aika on ehdottomasti parasta vuodessa, tykkään niin kovasti!

Lauantaina vietettiin joensuulaisten bloggaajien pikkujouluja, joita olin järjestelemässä parin muun bloggaajan kanssa. Teemana meillä oli Linnan juhlat, ja oli ihanaa nähdä miten porukka oli panostanut pukeutumiseen ja teemaan!! :) Hurjan kiva ilta, lisää juttua ja kuvia tulossa myöhemmin. 

Sunnuntaina katsottiin kavereiden kanssa oikeita Linnan juhlia, ja samalla ahmittiin tapamme mukaan hieman jouluisia herkkuja. Pukujen ihastelu ja kauhistelu on kyllä niin hauskaa puuhaa vuosi toisensa jälkeen! Yksinään katsominen olisi ihan tylsää, pitää olla vieressä joku jonka kanssa jakaa mielipiteitään. 

Joko teillä alkaa olla pikkujoulut vietettynä? 
Mitä tykkäätte asusta? :)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1PVVGxK
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti