keskiviikko 16. syyskuuta 2015

ZigiZtyle It's A Piazza Cake ja neulekynnet

Ei syksyä ilman neuleita ja neulekynsiä, vai mitä :) Nämä kynnet muistuttavat aika paljon viimevuotisia neulekynsiä, mutta ei voi mitään, ne oli niin kivat että oli pakko tehdä samantyyliset uudestaan.



Tuo ihanuus oranssi lakka on OPI It's A Piazza Cake, joka kuuluu OPI:n uuteen Venice-kokoelmaan. Ensinnäkin pakko mainita tuo nimi, ihan mahtava! :D Kyllä OPI vaan osaa nää lakkojen nimeämiset. Ja sitten tuo väri, voi kääk että on herkullinen ja syksyinen! <3



It's A Piazza Cake on mielettömän kaunis murrettu oranssi creme, täydellinen syksyyn <3 Tykkään tosi paljon juuri tällaisista harmaaseen taittavista sävyistä syksyisin. Lakka on kaikinpuolin todella hyvälaatuinen, levittyy helposti ja peittää jopa 1 kerroksella. Itse lakkasin 2 kerrosta, koska kynsi kuulsi ihan pikkaisen jostain kohdista läpi.



Leimasin kynsiin neulekuviot ihanalla MoYou Fashionista Collection 02 -laatalla (ylärivistä neljäs kuvio vasemmalta) ja käytin Dashican Light Grey leimauslakkaa. Tämä oli eka kerta kun kokeilin Dashican leimauslakkoja ja olen tosi tyytyväinen leimausjälkeen ja peittävyyteen. Sävykin on ihana vaaleanharmaa tässä lakassa. Tilasin jokin aika sitten useita leimauslakkoja Dashicalta, koska muut kynsihörhöt niitä kehuivat, mutta en ole vielä ehtinyt testaamaan vasta kuin tämän yhden.



Näitä käytin:

Venice-kokoelmaa ja muita OPI lakkoja voi tilata Kauneudenkauppa.fi:stä, josta lakat on myös saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.




from ZigiZtyle http://ift.tt/1FOgSwi
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti