tiistai 4. elokuuta 2015

ZigiZtyle I'm Not Lion, I'm Sorbet!

Hei pitkästä aikaa keltaista kynsillä, kuinkas ollakkaan!



Tilasin jokin aika sitten Mi Nailsiltä kynsivinyylejä, jotka ovat siis nimeltään Mi Vinyls. Käytin näihin kynsiin kahta eri kuviota, X:n mallisia ja chevroneita. Vinyylit oli hieman hankala irroittaa arkista ja jouduin käyttämään pinsettien apuna hammastikkua, koska vinyylit meinasivat lähteä kokonaisina irti. Tässä vaiheessa hermoja koeteltiin jonkin verran. Kynsillä ne pysyivät sitten tosi hyvin ja niitä oli kyllä kiva käyttää, ihanan helposti sai kuvioita aikaiseksi.



Kelataas hieman taaksepäin. Lakkasin kynsille ensin 2 kerrosta Picture Polish Sorbet -lakkaa, joka on pikkiriikkisen vihreään taittava pastellinkeltainen creme. Sorbet on todella hyvälaatuinen noinkin vaaleaksi lakaksi ja vielä keltaiseksi sellaiseksi. Koostumukseltaan ihanan kermainen, levittyy kauniisti ja helposti, ja peittää tosiaan 2 keskipaksulla kerroksella. Kyllä Picture Polish vaan osaa tehdä upeita ja herkullisia cremejä ♥



Pikakuivattajan jälkeen laitoin kynsille vinyylit ja lakkasin kerroksen China Glaze I'm Not Lion -lakkaa, joka on upea mikroglitter. Siinä on kultaisia, hopeita ja hologlittereitä kirkkaalla pohjalla ja se näyttää kauniin valkokultaiselta tai samppanjan sävyiseltä. I'm Not Lion on yksi vanhimmista CG-lakoistani ja täytyisi kyllä käyttää sitä useammin, ja sehän siis peittää 2 kerroksella yksinään.




Näitä käytin:




from ZigiZtyle http://ift.tt/1SLd5ei
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti