tiistai 4. elokuuta 2015

Isyyspakkaus Aurinkoisen illan yllätysretki

Hauskaa, miten kylmän ja melko märän kesän jäljiltä kahdenkymmenen asteen lämpötila ja aurinkoinen sää saavat ihmiset käyttäytymään kuin olisi kuumempikin helleaalto.

Mekin olimme jo ajatelleet, että olisimme tehneet tänään illalliseksi risottoa, mutta kun ilma näytti niin kauniilta, ehdotin, että tekisimmekin jonkin pienen retken. Jos mentäisiin vaikka käymään Liuskaluodon Skifferissä? Joo! 

IMG_6771.jpg

IMG_6756.jpg

Skiffer sijaitsee pienellä Liuskaluodolla Helsingin edustalla, ja sinne matkustetaan veneellä noin kaksi minuuttia Ullanlinnan rannasta.

IMG_6761.jpg

IMG_6772.jpg

Skifferillä on toinen toimipiste myös Erottajalla, ja molemmista saa liuskoja eli Skifferin versioita pizzasta.

IMG_6773.jpg

Oma liuskani oli K.A.A. 3, joka sisälsi possua, sinihomejuustoa ja ananasta. Meni hetkinen ennen kuin ymmärsin, mistä liuskan nimi tuli. Keksitkö sinä? Rouvan liuskan päällä oli mm. lohta ja mummonkurkkuja.

IMG_6791.jpg

Herkullisen rapeaa ja maukasta. Olisin kylläkin voinut syödä toisen samanlaisen liuskan perään, sillä lapsi verotti omastani osan.

IMG_6780.jpg

Vaikka lomalla voisi aina olla pidempään kuin sitä on käytettävissä, tuntui, että lapsi oli ainakin aivan valmis päiväkotiin. Aika alkoi käydä pitkäksi, ja hän selvästi kaipasi omia kavereitaan ja sellaista normaalia arkitekemistä ikäistensä lasten seurassa.

Thank God It's Päiväkoti, pohdiskelin sunnuntaina vietettyäni koko päivän tytön kanssa ja keksittyäni hänelle uutta tekemistä noin kahdenkymmenen minuutin välein kolmentoista tunnin ajan. Ilman päiväunia. Rouvalta ei paljon sympatiaa herunut, sillä hän oli viettänyt juuri lapsen kanssa kahdeksan päivää mummilassa ilman minua. Meno oli ollut samanlaista.

Tavattuaan kaikki kaverinsa tyttö on taas iloinen ja hirveän innoissaan päiväkodin alkamisesta.

IMG_6787.jpg

Töissä tämä viikko tuntuu olevan jännä pehmeä lasku työelämään. Monet ovat vielä lomilla, molemmat omat projektini ovat vaiheessa, jossa lähinnä odotetaan uusia toimituksia kumppaneilta ja firman fokus on ylipäänsä viime viikkoisessa Angry Birds 2:n julkistuksessa. Oma fokukseni hakee vielä hieman.

IMG_6819.jpg

IMG_6829.jpg

Toivotaan nyt, että aurinkoiset ja lämpimät säät jatkuvat, sillä voihan tästä nautiskella vielä iltaisin ja viikonloppuisinkin, kun ei ole juuri nyt mitään syytä tehdä töissäkään pitkiä päiviä. Niitä ehtii tehdä sitten talvellakin, kun on oikeasti kiireiset ajat projektissa.

Nyt pitäisi kovasti miettiä, mitä muita paikkoja on, missä pitäisi käydä hyvällä säällä ja kesäaikaan. Hernesaaren ranta. Birgitta Hernesaari. Lonna. Lintsi. Mitä muuta?



from Isyyspakkaus http://ift.tt/1JKzC5c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti